1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI AK PARTİ YENİ YÖNETİMLE ŞEN’LENDİ

POZANTI AK PARTİ YENİ  YÖNETİMLE ŞEN’LENDİ
Bu haber 12 Nisan 2021 - 10:11 'de eklendi ve 851 views kez görüntülendi.

 POZANTI AK PARTİ YENİ  YÖNETİMLE ŞEN’LENDİ

Ak parti Genel Merkezince, Pozantı İlçe Başkanlığına atanan, petrolcü ve madenci Necati Şen, yeni yönetimini açıkladı.

Göreve başlaması sonrası tüzük gereğince, yönetim kurulu üyelerinin de istifasını alan Başkan Necati Şen,  araştırmalar ve incelemeler sonrası, aşağıdaki isimlerden oluşan, yeni yönetim kurulunu belirledi. 

YÖNETİM KURULU

Buna göre, Asude Gündüz, Mehmet Yurtçu, Ali Özdemir, Mahmut Tüfekçi, Adem Bulat, Mustafa Halis, Adnan Maden, Mikail Yüce, Döndü Kara, Nurettin Yıldırım, Hatice Kılınç, Ömer Akün, Murat karakuş Veysi Özlük liste yer alan isimler oldular.  

ŞEN AYRIM YOK

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, yeni yönetimini belirlemesi sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Ak Parti de, makam ayrımı yok ancak, hizmet birlikteliği vardır. Her partilimiz, ister yönetim kurulu, ister sade bir üye olsun, hepsi eşit konumdadır. Tüzüğümüz gereği, başkanlık ataması sonrası, yeni yönetim belirlenir. Pozantı da da, aynı şekilde yeni yönetimi belirledik.

 Bu demek değildir ki, Ak davamızı sadece bu isimlerle, kendi başımıza sürdüreceğiz. Kurulduğu yıldan itibaren, tüm  Ak Partililer, bu Ak Dava için verdikleri mücadeleyi, her geçen yıl artarak, daha büyük bir heyecanla devam ettirmektedirler.  

Biz de, Pozantı Ak Parti olarak, başta halkımız olmak üzere, teşkilat mensuplarımız ve yeni yönetim kurulumuzla birlikte bu AK YOLDA, birlikte çok daha büyük bir mücadeleye, ortak olmanın heyecanı içerisindeyiz. 2023 yılı hedefleri mücadelesi tüm Ak Partililer için, kutsal bir dava olarak, devam edecektir’ dedi.  ( Haber Hayriye Eroğlu  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER