1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI BABACAN’DAN, BABACAN’DA POZANATI’DAN MEMNUN KALDI.

POZANTI BABACAN’DAN, BABACAN’DA POZANATI’DAN  MEMNUN KALDI.
Bu haber 19 Ocak 2024 - 10:48 'de eklendi ve 298 views kez görüntülendi.

POZANTI BABACAN’DAN, BABACAN’DA POZANATI’DAN  MEMNUN KALDI.

Yerel seçimlere günler sayılmaya başlaması ile birlikte, siyasi parti liderleri de meydanlara inmeye başladılar. Geçtiğimiz hafta içerisinde, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, beraberinden kurmayları ile birlikte, Adana ziyaretini Pozantı’dan başlattı.

POZANTI’YA GİRİŞ

Ankara’dan Adana’ya geçişte, hastane yolundan ilçeye giriş yapan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı, Pozantı Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Kaya ve ekibi karşıladı.  Vatandaşları selamlayarak, Atatürk Anıtı önüne kadar gelen  Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, burada seçim otobüsünden indi. Kendisini, CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, bir buket çiçekle karşıladı. Ayak üstü yapılan teşekkür konuşması sonrası, Babacan Atatürk Caddesinde esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşlarla bire -bir konuştu.  Kendisine yapıla pahalılıkla ilgili yaptığı şikayetleri ise, Ülkeyi bu duruma 22 yıldır yöneten AKP İktidarının getirdiğini belirtti.  Bu çıkmazı hep birlikte halledileceğini, bu sıkıntıların çözümünün olduğunu söyledi ve “ İnanıyorum ki Yerel seçimlerde,  millet olarak AKP  iktidarına gerekli dersi vereceksiniz. Partimizin Pozantı Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Kaya’yı da, sizlere emanet ediyorum.  Pozantı Halkı olarak bana göstermiş olduğunuz ilgi ve yakınlıktan dolayı da, sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

ATATÜRK RÖLYEFİ

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal, kendisini Deva partisi Genel Başkanına tanıttıktan sonra, Pozantı’nın Kurtuluş Savaşının Meşalesinin yakıldığı yer olduğunu belirtti. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 5 Ağustos 1920’de Pozantı’ya gelerek, Ulus Devlet oluşumuzdan sonra, ilk kongresini burada yaptığını, o tarihlerde Adana’nın düşman işgali altında olmasından dolayı da, Pozantı’yı vilayet merkezi ilan ettiğini belirten konuşmasını, Babacan büyük bir dikkatle dinledi. Ünal,  Atatürk’ün Pozantı da yaptığı konuşmasını içeren kitapçığı, kendisine takdim etti. Babacan bu tarihi açıklamadan dolayı, Ünal’a çok teşekkür etti. Ve Adana’ya gitmek üzere, Pozantı’dan ayrıldı. Vatandaşlar, Babacan’ının samimi ve içten  davranışlarını büyük bir takdirle karşıladıklarını belirttiler.

( Haber Merkezi)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER