1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI BELEDİYE BAŞKANI ALİ AVAN MAZBATASINI ALDI

POZANTI BELEDİYE BAŞKANI ALİ AVAN MAZBATASINI ALDI
Bu haber 04 Nisan 2024 - 18:56 'de eklendi ve 292 views kez görüntülendi.

POZANTI BELEDİYE BAŞKANI ALİ AVAN MAZBATASINI ALDI

Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin yapıldığı 31 Mart 2024’de, Pozantı Belediye Başkanlığı seçimlerinde en fazla oyu alan Ali Avan, 04 Nisan 2024 Perşembe gün mazbatasını alarak Başkanlık koltuğuna oturdu.

İTİRAZ

Seçimler sonrası, Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere diğer partilerin de seçim sonuçlarına yaptıkları itirazlar, Pozantı İlçe Seçim Kurulunca değerlendirildi. Yapılan mükerrer oy sayımları  sonrasında da, Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ali Avan ile, CHP Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu lehine oy artışı oldu.  CHP bu sonucu da  İl Seçim Kuruluna taşındı. Yapılan bu itiraz ise, yine Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Avan lehine sonuçlandı.

MAZBATA

Pozantı İlçe Seçim Kurulu Başkanı, 04 Nisan2024  Perşembe gün öğleden sonra Ali Avan’a Başkanlık Mazbatasını verdi. Başkan  Ali Avan yaptığı kısa konuşmada, İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Üyeleri ile, seçim güvenliğini sağlayan polis ve jandarma teşkilatına teşekkür etti.  İlçe Seçim Kurulu Başkanından aldığı mazbatasını eşi Ayşe Avan’a teslim ederek, Pozantı Belediyesine geçiş yaptı.

KARŞILAMA

Pozantı Belediyesine girişte, Belediye Personeli tarafından karşılanan Başkan Ali Avan, herkesle tokalaşarak, Başkanlık makamına geçti. Buradan yaptığı konuşma ve  sanal ortam paylaşımında Pozantı’yı, Pozantılı’larla birlikte yöneteceklerini hiçbir siyasi ayrım uygulanmayacağını kapısının ve gönlünün herkese açık olduğunu belirtti.

Pozantı’nın yeni Belediye  Başkanı Ali Avan’a, MHP Pozantı İlçe Başkanı Mehmet Kurtul, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen ve Cumhur İttifakının 1. Sıra Meclis Üyesi Kürşat Akpınar ile, diğer meclis üyeleri bir kısım partili eşlik ettiler.

TEBRİK

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, görevine başlayan Pozantı’nın yeni Belediye Başkanı Ali Avan’a ile seçilen Belediye Meclis Üyelerine başarılar ve bu yeni oluşumun Pozantı ile, Ülkemize de hayırlı olmasını diliyoruz ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER