1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI BELEDİYE BAŞKANI ALİ AVAN: “MÜBAREK VE KUTLU OLSUN”

POZANTI BELEDİYE BAŞKANI ALİ AVAN: “MÜBAREK VE KUTLU OLSUN”
Bu haber 08 Nisan 2024 - 9:29 'de eklendi ve 283 views kez görüntülendi.

           MÜBAREK VE KUTLU OLSUN

On Bir Ayın Sultanı, Oruçların tutulup İftar Sofralarının açıldığı, Teravih Namazlarının  kılındığı, Mübarek Kadir Gecesinin idrak edildiği, sadece İslam Aleminin değil dünyanın Nuru olan  Mübarek Ramazan Ayı ve onun devamı olan, Mübarek Ramazan Bayramımızı idrak ediyor olmanın manevi hazzı ile Milletçe Kardeşlik, Birlik, Beraberlik içerisinde Yüce Milletimizin bütünleştiği,  iç ve dış düşmanlarımıza  karşı tek vücut olmanın gururu ile, 10 NİSAN 2024 Çarşamba gün, huzur getirmesi  ve uğurlu olması dileği ile, “MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMIMIZI” Kutlayacağız.  

Bir diğer kutlayışımız ise, Ülkemizin teminatı, güvenliğimizin ve huzurumuzun koruyucusu  olan, “TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZIN”da Kuruluşunun 179. Yıldönümünü, 10 NİSAN 2024  Çarşamba gün kutlayacak olmanın  gururu içerisindeyim.  

Bu vesile ile, güvenlik teşkilatımızın tüm  mensuplarına  başarılar diliyor,  bu yolda şehit olanlara Yüce  Allah’tan Rahmet ailelerine Başsağlığı,  Gazi olanlara ise, acil şifalar ve huzurlu bir yaşam diliyorum.   

                                                         ALİ AVAN

                                             POZANTI BELEDİYE BAŞKANI

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER