1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI BELEDİYE MECLİSİ 19 YILDA İLK DEFA AK PARTİ’SİZ TOPLANDI.

POZANTI BELEDİYE MECLİSİ 19 YILDA İLK DEFA AK PARTİ’SİZ TOPLANDI.
Bu haber 07 Temmuz 2023 - 11:03 'de eklendi ve 378 views kez görüntülendi.

POZANTI BELEDİYE MECLİSİ

19 YILDA İLK DEFA AK PARTİ’SİZ TOPLANDI

Ak Partinin 2002 yılında iktidar olması sonrası, Pozantı  Belediye Başkanlığını 2004 yılından 2009 yılına kadar, Yılmaz Doğan yaptı. Her iki dönemde de meclis üye sayısı çoğunluğu,  Ak Parti de idi.

2009 yılından itibaren, iki dönem Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çay,  2019 yerel seçimlerinde bu defa ittifak dan seçilerek Pozantı Belediye Başkanlığını  yapmayı devam ettiriyor.

Bu dönemin başında meclis üye sayısındaki çoğunluk Altı  üye ile önce Ak Parti de iken, sürpriz  iki istifa sonrası bu sayı dörde düştü. MHP’nin Meclis Üye sayısında ise,  artış oldu.  

Pozantı Belediye Meclisinin, 06 Temmuz 2023 Perşembe gün yapılan olağan meclis toplantısında, Pozantı Belediyesinde son  19 yılın bir  İLK’i yaşandı. Dört Ak Partili belediye Meclis Üyesinin üçü mazeretli, bir ise  mazeretsiz olmak üzere, tamamı  toplantıya katılmadılar.  Meclis de çoğunluk, MHP’li- CHP’li  üyelerin  katılımı sağlanarak toplantı  yapıldı.

Bu konuyla ilgili  olarak haber ve yorumlarımızı, 10 Temmuz 2023 Pazartesi gün çıkacak olan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesin de okuyabilirsiniz… ( Tamer Ünal  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER