1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI YAPILMADI

POZANTI BELEDİYE MECLİSİ  TOPLANTISI  YAPILMADI
Bu haber 06 Haziran 2023 - 14:41 'de eklendi ve 376 views kez görüntülendi.

“GÜNDEM YOK” DENİLDİ… 

 POZANTI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI  YAPILMADI

Pozantı Belediyesinin aylık olağan meclis toplantısı, ilk defa olarak meclis üyelerine wahtsapp aracılığı ile atılan, “GÜNDEM YOK” şeklindeki bildirimi sonrası, 2023 Haziran Ayı toplantısı  yapılmadı.

KARAR

Yasa gereği Belediyeler her yılın başında, olağan aylık belediye meclis toplantılarının gününü, saatini ve yerini belirler. Bu karar uyarınca da, her ay toplanarak konuları görüşürler.

Pozantı Belediyesi de yıllardır bu  karar gereğince, her ayın ilk Perşembe gün Saat 14.00’de, Belediye Meclis Salonunda bir araya gelerek, aylık olağan toplantılarını yaparlar.  

Geçtiğimiz yıllarda, pandemi nedeni ile diğer belediyelerde olduğu gibi, Pozantı Belediyesinin de aylık olağan toplantıları, bazı aylar yapılamamıştı.

DİKKATİMİZİ  ÇEKTİ

Pozantı Belediyesinin, 01 Haziran 2023 tarihli ve Saat 14.00’de yapılması gereken olağan meclis toplantısının,  geçen hafta neden yapılmadığı dikkatimizi çekti. Yaptığımız araştırmada, Belediye Meclis Üyelerinin oluşturduğu, whatsapp gurubuna atılan bir mesajla,

“Bu Ay Gündem Yok.  Bundan dolayı da, Haziran Ayı Olağan Meclis  Toplantısı Yapılamayacak” şeklindeki  bildirimi sonrası, ilk defa olarak bir meclis toplantısı bu nedenle iptal edilmiş oldu.

ÖDENECEK Mİ?

Pozantı Belediyesince  “ Gündem Yok” şeklindeki wahtaspp mesajı  sonrası, yapılmayan Haziran 2023 ayı olağan toplantısı için, meclis üyelerine   oturum ücreti  ödenip ödenmeyeceği de  konusu  da henüz netlik kazanmadı. ( Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER