1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

POZANTI BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK
Bu haber 23 Aralık 2019 - 11:03 'de eklendi ve 824 views kez görüntülendi.

POZANTI BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Adana’nın Pozantı ilçesinde üniversite sınavına girecek olan 250 lise öğrencisine online üniversiteye hazırlık sistemi eğitim kartları dağıtıldıPozantı Belediyesi Mustafa Çay’ın destekleri neticesinde DT Akademi işbirliğiyle dershane olmayan ilçe de üniversite sınavına hazırlık yapan 250 öğrenciye destek olmak için 7/24 online eğitim alabilecekleri, sınırsız test çözme hakkı bulunan eğitim kartları dağıtıldı.

Eğitim kartlarında yeni sınav sistemine uygun özgün sorular, videolu ders anlatımları, Türkiye geneli deneme sınavları, zengin soru bankası, akıllı sınav sistemi, sınırsız video izleme ve test çözme hakkı bulunurken bu eğitim kartları telefon tablet ve bilgisayar olmak üzere öğrenciler her cihaz da kullanım sağlayabilecekler.

Eğitim kartı dağıtımına Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Satılmış Çal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız katıldı. Öğrencilerin derslerini soran Kaymakam Muammer Sarıdoğan, eğitim anlamında bu yıl Pozantı adını tüm Adana’ya ve tüm Türkiye’ye duyurmalarını isterken öğrenciler de Kaymakam Sarıdoğan’ın bu isteğine söz vererek yanıt verdi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay öğrencilere dağıttıkları bu eğitim kartını anlatarak “Üretken Belediyecilik anlayışımız ile hizmetlerimize her anlamda devam ediyoruz. Pozantı ilçemizde dershane olmadığı için daha önce Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri ile işbirliği içerisinde belediye olarak yer tahsisi yaptığımız etüt merkezimizde mezun öğrencilerimizin üniversiteye hazırlanmasını sağlamıştık. Bugün de yine Pozantı Belediyesi DT Akademi firması ile yaptığımız işbirliği sonucunda lise son sınıfta okuyan öğrencilerimiz ve mezun öğrencilerimizin internet üzerinden online faydalanacakları bu eğitim kartlarını öğrencilerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah gözleri pırıl pırıl parlayan bu gençlerimizden büyük umutlar bekliyoruz. Yarın onları öğretmen, doktor, mühendis gibi mesleklerde görmek bizleri ziyadesiyle gururlandırıp onurlandıracaktır.” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER