1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI DAHİL 10 İLÇENİN KONGRESİ ERTELENDİ.

POZANTI DAHİL 10 İLÇENİN KONGRESİ ERTELENDİ.
Bu haber 09 Ekim 2017 - 11:13 'de eklendi ve 915 views kez görüntülendi.

POZANTI DAHİL 10 İLÇENİN KONGRESİ ERTELENDİ.

ARISOY: “GENEL MERKEZİN TALİMATINI UYGULUYORUZ”

Pozantı Ak Parti İlçe teşkilatının seçim heyecanı sarmış ve çalışmalar devam etmekte iken Genel Merkezden gelen bir yazı ile, 14 Ekim 2017 Cumartesi gün yapılacak olan, Pozantı ve Karataş kongreleri dahil olmak üzere, toplam 10 İlçenin seçimi iler ki bir tarihe ertelenmiştir.

Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Genel Merkezden İstanbul Millet Vekili, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Mustafa Ataş’dan gelen, yazı doğrultusunda, İlçe kongresinin ertelendiğini belirterek, Gazetemize şu açıklamayı yaptı:

“Bilindiği gibi, Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız öncülüğünde ve talimatları doğrultusunda, İlçe kongre çalışmalarımız, tüm ilçelerde olduğu gibi, Adana İlçelerimizde de devam etmektedir.

Kongre programları yapılırken, önce kırsal ilçeler, sonra merkez ilçeler yapılacak şekilde, planlandı. Bu takvime göre, 29- 30 Eylül 2017 tarihlerinde, Aladağ, Karaisalı, Tufanbeyli ve Saimbeyli ilçelerimizin kongreleri, bir bayram havası içeresinde gerçekleşti.

14 Ekim 2017 Cumartesi gün ise, Pozantı ve Karataş İlçelerimizin kongre planları yapılmış idi. Kalan Sekiz ilçemiz için ise, henüz bir tarih çalışması yapılmamıştı. Bu takvime göre, bizde Pozantı olarak, hazırlıklarımızı yapmış ve tarih ilanında bulunmuştuk.Fakat, hafta başında Genel Merkezimiz tarafından bildirilen talimata göre, tüm Türkiye de, Büyükşehir olan İller de, İlçe Kongrelerinin, ileri bir tarihte yeniden planlanacağı bildirilmiştir.Yeni, kongre tarihimizin belirlenmesi ile birlikte, kongre hazırlıklarımız tamamlanarak Kamuoyu ve Delegelerimiz bilgilendirilecektir” dedi.

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy Genel Merkez den, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan ve İstanbul Millet Vekili Mustafa Ataş tarafından, gönderilen yazıyı gazetemiz aracılığı ile kamuoyuyla paylaştı.

“Merkez Karar ve Yönetim Kurulunun, 10.06.2017 gün ve 250 Sayılı Kararı ile, MYK’na verdiği yetki devrine istinaden, Merkez Yürütme Kurulunun, 18.07. 2017 gün ve 529- 3 Sayılı devri kararı ile, Belde, İlçe ve İl Teşkilatlarımızın, 6. Olağan Kongre takvimi ile, ilgili işlemler için, Başkanlığımız yetkilendirilmiştir. Bu yetki çerçevesinde, Kongre tarihlerini belirlemeye gerektiğinde değiştirmeye veya ertelemeye, Başkanlığımız yetkili kılınmıştır. Bu bağlamda, ilgi yazı ile, İlçenize bildirdiğimiz 14.10.2017 tarihinde Saat 10.00’da, Pozantı Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan, 6. Olağan Kongre tarihiniz, daha sonra ilçenize bildireceğimiz, bir tarihe kadar yapılması uygun görülerek değiştirilmiştir. Gereğini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim”

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER