1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’ DAN KISA – KISA KAPUZ VE İKİ FOTOĞRAF

POZANTI’ DAN KISA – KISA  KAPUZ VE  İKİ FOTOĞRAF
Bu haber 20 Kasım 2023 - 11:47 'de eklendi ve 267 views kez görüntülendi.

KAPUZ VE  İKİ FOTOĞRAF

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz zaman -zaman İlçe Binasında, ama çoğunlukla da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere  Adana İl  ve Genel Merkezi  sık -sık ziyaret eden, bunu da sosyal medya aracılığı ile, toplumla paylaşan bir siyasetçi.

Kapuz, kurultay öncesine kadar Genel Başkan  Kemal Kılıçdaroğlu’nun en önemli ziyaretçileri arasında yer alıyor olup,  çektirdiği  fotoğrafları da aynı şekilde  kendi sanal ortamından paylaşıyordu.  

Başkan Kapuz kurultay sonrası, Özgür Özel’in Genel Başkan olmasından sonra,  Pozantı’lı  ilk kadın siyasetçi olarak, Özgür Özel’le birlikte olan fotoğrafını paylaştı. Genel Başkan Özgür Özel’in meclis çatısı altında Genel Başkan olarak yaptığı ilk konuşmada yanında yer alan Fatma  Kapuz’un, Ankara’ya yaptığı bu ziyarette önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu evinde ziyaret edip etmediği ise bilinmiyor.  

MERAKLA BEKLENİYOR  

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayı sonrası, Parti Meclisi ve Gölge Kabinede yer almayan Ayhan Barut’un, Partisinin Adana’da İlçe veya Büyükşehir Belediye Başkan aday  adayı olarak  gösterileceği kulislerde konuşuluyor. Barut’un da, sanal ortamından yaptığı  Hayırlı olsun. Gururluyuz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i ziyaret ederek, Hayırlı olsun diyerek, başarı dileklerimizi ilettik. Çıktığımız yolda umudu büyütüp, dayanışmayı çoğaltarak başaracağız. Hep beraber aydınlık yarınlara kavuşacağız!” şeklindeki paylaşımı da, son derece dikkat çekici oldu.  

BULUT’TAN “BABA OCAĞI” MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisinin gölge kabinesinde Basın ve Medyadan Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alması sonrası, “ BABA OCAĞINA DÖNÜYORUZ” sloganları ile geldiği Adana’da meşalelerle karşılanması, CHP’yi  büyük ölçüde hareketlendirdi. Bu gelişmeler arasında, kendisinin adının Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile anılıyor olması da, merak konusu olmaya başladı.  

SESSİZLİK

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Millet Vekillerinden Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin cephesinde, sessizlik devam ediyor. Kurultay da, Şevkin açık ve net bir şekilde Kılıçdaroğlu’ndan yana tavır koyarken, Orhan Sümer’in ise, daha çok geri plandan Kılıçdaroğlu’na  destek veriyor şeklindeki söylentiler ise, Sümer cephesinden henüz karşılık bulmadı.

ÜÇ İL  

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerde  İstanbul, Ankara ve Aydın’daki mevcut Büyükşehir Belediye Başkanları ile, yola devam edeceğini açıkladı. Diğer sekiz Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının  örgüt yoklaması ile belirleneceği  ifade edildi. Bu arada da,  İyi Partinin bu İller deki  Belediye Başkan adaylığı ile ilgili çalışmalarının da,  dikkatle takip edilmesi istendi.  

TEMAYÜL 26 KASIM DA

AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları hız kesmeden sürüyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, yerel seçimler için, aday -adayı başvurularının 22 Kasım’a ertelendiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavuz, ”Kızılcahamam’da gerçekleştirilen İl Başkanları Çalışma kampımızda, İl Başkanlarımızın talebi, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın takdiriyle, yerel seçimler  için aday -adayı başvuruları 22 Kasım’a ertelenmiştir. Teşkilat Temayül Yoklaması ise, 26 Kasım’da yapılacaktır.” ifadelerini kullandı.

İKİ ADANA’LI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in oluşturduğu gölge kabinede, iki Adana’lının yer alıyor olması, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar açısından önemli bir gelişme oldu.

Genel Başkan Özel’in, en büyük destekçilerinden birisi ve kendisi gibi eczacı olan Burhanettin Bulut’un, Medyadan Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı olması sonrası, bir diğer Adana’lı olana Koza Yardımcı’nın ise,  Kültür ve Turizm Bakanlığından  Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilmesi de Zeydan Karalar’ın, en büyük avantajlarından birisini oluşturdu. Adana’da doğan Koza Yardımcı, tekstil ile başladığı iş yaşamına, medyada Ekspres Gazetesinin Yönetim Kurulu Başkanlığı ile devam etti. Koza Yardımc,ı geçmiş yıllarda da bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapmış idi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER