1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI HALK EĞİTİMİN MUHTEŞEM YIL SONU SERGİSİ

POZANTI HALK EĞİTİMİN MUHTEŞEM YIL SONU SERGİSİ
Bu haber 08 Haziran 2023 - 9:44 'de eklendi ve 491 views kez görüntülendi.

Açılışını Protokol Yaptı.

POZANTI HALK EĞİTİMİN MUHTEŞEM YIL SONU SERGİSİ

Elişi sanatları, toplumun duygularının geçmişten -günümüze ve geleceğe taşır. Orta Asya’dan başlayarak, göçlerle Avrupa’ya kadar yayılan başta dokuma olmak üzere diğer sanatsal çalışmalar ve üretimleri,  günümüzde de  kadim bir sanat dalı olmayı sürdürmektedir.  Halk Eğitim Müdürlüklerince desteklenen bu el işi kursları ve sanat ürünleri, Anadolu kadınlarının beceresi, mahareti ve sabrı ile, nakış- nakış işlenmeye devam edilmektedir.

SERGİ AÇILIŞI

Pozantı İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü, yıllık çalışmalarını her yıl olduğu gibi bu yılda düzenledikleri sergi açılışı ile görücüye çıktı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi  bu senede sergi, büyük bir ilgi ve rağbet gördü.

TAKDİR TOPLADI

Eğitim camiasındaki başarıları ile, her zaman dikkat çeken Pozantı Halk Eğitim Merkezi İlçe Müdürü İbrahim Taytaş’ın yanı sıra, kurs öğreticileri ve kursiyerlerin, çeşitli dallarda yaptıkları el işleri, davetliler tarafında büyük bir ilgi ve takdirle izlendi.

AÇILIŞ

Bu çalışmalarda, kursiyerler çeşitli branşlarda yaptıkları el işi ürünlerini bu sergi tanıtımı yapıp satarak, ailelerine de ekonomik destek sağlamayı devam ettirdiler. Pozantı’ protokolünün açılışını yaptığı, Halk Eğitim İlçe Müdürlüğünün yıl sonu sergisi, Müdür İbrahim Taytaş’ın mükemmel organizasyonu ile, bir kere daha görenleri hayran bırakarak büyük takdir topladı.

MÜZİK  SUNUMU

Pozantı Halk Eğitim İlçe Müdürlüğünün, bir diğer önemli çalışması ise, müzik dalında oldu. Usta sanatkarların öğreticiliğinde, gençler çeşitli müzik alteleri ile, Anadolu’muzun türkülerini ve şarkılarını söyleyerek güne coşku katarak, büyük bir takdir topladılar. (Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER