1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“POZANTI HALKI ALİ AVAN’ I BAŞKAN YAPACAK”

“POZANTI HALKI ALİ AVAN’ I BAŞKAN YAPACAK”
Bu haber 11 Mart 2024 - 14:32 'de eklendi ve 308 views kez görüntülendi.

Cumhur İttifakı 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Kürşat Akpınar:

“POZANTI HALKI ALİ AVAN’ I BAŞKAN YAPACAK”

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Meclis Üyeliği listesinde, ilk sıra yer alan deneyimli siyasetçi ve iş insanı Kürşat  Akpınar, Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu. İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’a, Cumhur İttifakının Pozantı Genelinde sürdürmekte olduğu  siyasi çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ve aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

BAŞKANIMIZ ALİ AVAN HAZIR

Cumhur İttifakı olarak, Başkan Adayımız Ali Avan başta olmak üzere, Ak Parti ve MHP İlçe Başkanlarımızın yanı sıra, Belediye Meclisi Üyesi Adaylarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımızla birlikte, büyük bir ahenk içerisinde saha çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

İSTİŞARELERE AÇIK

Belediye Başkan Adayımız Ali Avan’ının, vatandaşlarla oluşturduğu gönül ve hizmet birlikteliğinin yanı sıra her türlü görüşe açık olması, kendisine olan ilgiyi de her geçen gün artırıyor. Pozantı da Merkez ve Kırsal Mahalleri olmak üzere, iki ayrı bölüm halinde projelerimizi vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz.  Bu görüşmeler esnasında da, kendilerinin görüşlerinden de, büyük ölçüde faydalanıyoruz. Bu karşılıklı hizmet işbirliği de, Pozantı’mızın geleceği açısından çok önemli adımlar olmaya  devam ediyor.

HALK DEĞİŞİM İSTİYOR

Pozantı Halkımızın, Belediye hizmetlerinden yeteri kadar memnun olmadığı gibi, Pozantı Belediye Başkanlığında da, artık bir değişimin kaçınılmaz hale geldiğini  bizzat gözlemliyoruz.  

Vatandaşlarımız, gittiğimiz her yerde hizmet  ve görev değişikliği beklentilerini bizle açıkça paylaşarak, desteklerini de vereceklerini kesin bir dille ifade ediyorlar. Bu gelişme ise, Cumhur İttifakı olarak, Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali Avan’la birlikte, bizlere de büyük bir moral aşılıyor.” Dedi.

 MECLİS ÜYELERİ

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Kürşat Akpınar, birlikte yol yürümekte oldukları Meclis Üyesi Adayları ile ilgili olarak da, şunları söyledi:

“Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızın hepsi siyaset ve sivil toplum örgütleri içerisinde görev almış, iş hayatlarında da başarılı ve topluma hizmeti hedef edilmiş olan isimlerden oluşmuştur. Meclis Üyelerimizle, Belediye Başkan Adayımız Ali Avan arasında güzel bir  hizmet birlikteliğimiz vardır. Aynı zamanda bu samimiyet ve iyi niyet  birlikteliği, Pozantı’mıza yapılacak hizmetlerde de etkili olacaktır.

ALİ AVAN BAŞKAN OLACAK

Allah’ın izni ve Pozantı Halkımızın desteği ile, Cumhur İttifakı olarak 31 Mart 2024 seçimlerinde başarı ile çıkacağımıza inanıyoruz. Bu yurt genelinde olduğu gibi, Pozantı’da da aynı başarı ile sonuçlanacak olup, Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan olacak olup,  Meclis Üyelerinde de çoğunluk  Cumhur İttifakının olacaktır.  

Projelerini vatandaşlarımızla paylaştığımız beş yıllık hizmet planını da, 01 Nisan 2024 tarihinden itibaren gecemizi gündüzümüze katarak, Pozantı’mıza hizmet çalışmalarımıza hemen başlayacağız.

TOKİ

31 Mart 2024 seçimleri sonunda, Pozantı  Belediye Başkanı olacağına inandığımız Sayın Ali Avan’ının, daha makama oturmadan Ankara’ya giderek, TOKİ’nin Pozantı’ya getirilmesi ile ilgili aldığı önsöz, Cumhur İttifakının Pozantı’ya hizmet konusundaki projelerinin gerçekleşen ilk adımı olmuştur. Bu  bir başlangıç olup, 01 Nisan 2024 tarihinden itibaren diğer  projelerin  hayata geçirilmesine başlanacaktır” dedi.  

HİZMET PATLAMASI

Cumhur İttifakının 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Kürşat Akpınar, seçim çalışmalarının son günlerinde ise, her birinin birer hizmet patlaması yaratacağına inandıkları projelerini, seçimlerin son günlerine doğru vatandaşlarla paylaşmaya devam edeceklerini de  sözlerine ekleyerek, açıklamasını noktaladı. ( Özel Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER