1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“POZANTI HALKI İLE BİRLİKTE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA YÜRÜYORUZ”

“POZANTI HALKI İLE BİRLİKTE  BELEDİYE BAŞKANLIĞINA YÜRÜYORUZ”
Bu haber 22 Ocak 2024 - 10:51 'de eklendi ve 480 views kez görüntülendi.

Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Ali Avan:

“POZANTI HALKI İLE BİRLİKTE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA YÜRÜYORUZ”

Cumhur İttifakının MHP Kanadından Pozantı Belediye Başkanı Adayı olan Ali Avan, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Cumhur İttifakının birlikteliği ile, kırsal kesimler başta olmak üzere, Pozantı Merkezinde de ev- ev ziyaretlerini sürdürmekte olan Başkan Adayı Ali Avan’nın, en büyük destekçisi  İttifakın Ak Parti  Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, MHP  Pozantı İlçe Başkanı Mehmet Kurtul’un yanı sıra bazı yönetim kurulu üyeleri  ile,  Başkan Adayı Ali Avan’ının eşi Ayşe Avan, Ak Parti Kadın  Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney,  Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal’ da, sahalar da  Ali Avan ile birlikte oluyorlar.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Avan’ının dikkat çeken bir diğer çalışması ise, sanal ortamı çok iyi değerlendiren bir siyasetçi olması ile de  dikkat çekiyor. 

BAŞKANLIĞA YÜRÜYORUZ

 Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, gazetemize yaptığı özel açıklamada, şunları söyledi:

“Pozantı Halkı ile, her geçen gün bütünleşerek büyüyor ve Başkanlığa doğru birlikte  yürüyoruz. Bizleri aralarında gören vatandaşlar, Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye olan bağlılıklarını da, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Adayına verecekleri  oylarla taçlandırarak, yerel yönetimleri de iktidarla birleştirerek bütünleştireceklerini,  büyük bir heyecan içerisinde söylüyorlar.  Vatandaşlarımızın bu samimi söylemleri ve içten davranışları,  bizleri de moralman motive ettiği gibi,  maneviyatımızı  da yükseltiyor.” dedi.

 EKONOMİK PROGRAM

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan  Adayı Ali Avan, konuşmalarının çok büyük bölümünü ekonomik desteklere ayırdığını belirterek, bu konuda da  şunları söyledi:

“İktidarında Cumhur İttifakında olması dolayısıyla, ekonomik konularda yaptığımız konuşmalarda, vatandaşlarımızın büyük ölçüde heyecanlandığını görmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.

Nedeni ise ülke genelinde olduğu gibi, Pozantı’lıda  31 Mart 2024  mahalli idareler seçimlerin de, yerel yönetimleri de Cumhur ittifakı ile bütünleştirme kararı ve azmi içerisinde  olan vatandaşlarımız, böylece çok daha büyük ekonomik destek ve hizmet alacağına olan inançlarını bizlere  çok net bir şekilde ifade ediyorlar. 

Cumhur İttifakının  Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak benim de İlçeme kazandıracağım ekonomik desteklerle ilgili, geniş programım  ve projelerim var. Bütün bunları  bir süre sonra açıklayarak vatandaşlarımın onayına sunup, görüşlerini alacağım” dedi.

KATILDI

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, Cumartesi günü öğleden sonrayı Adana’da geçirdi. Cumhur İttifakının Yüreğir Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Fatih Kocaispir’in  Adanalılarla buluşma töreninde yer aldı. Böylece, Cumhur İttifakının Pozantı’daki birlikteliğini ve bütünlüğünü de bu törene katılan binlerce kişiye göstermiş oldu.   Başkan Adayı Ali Avan Pazar gününü de, nokta ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşarak geçirdi.  ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER