1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI İMAMHATİP DE FUAR VE SİNEMA KEYFİ

POZANTI İMAMHATİP DE  FUAR VE SİNEMA KEYFİ
Bu haber 22 Ocak 2018 - 11:34 'de eklendi ve 1.061 views kez görüntülendi.

POZANTI İMAMHATİP DE

FUAR VE SİNEMA KEYFİ

Adana Büyükşehir Belediyesinin desteği ile, 11. Düzenlenen Kitap Fuarı, büyük bir ilgi ve izdihama sahne oldu. 9 günde, yaklaşık 345 Bin kitap severin akın ettiği, Fuar renkli görüntülere de sahne oldu.TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen, Çukurova Kitap Fuarında, 303 yayın evi ve 500 yazar okurları ile buluştu.Kitaplar imzalandı. Söyleşilerle okurlarla buluşuldu.

Pozantı İmam Hatip de ziyaretçisi oldu.

Adana Kitap Fuarına, Pozantı’dan da Anadolu İmam Hatip Lisesine bağlı, İmam Hatip Orta Okulu, Öğretmen ve Öğrencileri ile birlikte katılarak, bu coşkuya ortak oldular.

Okul Müdürü Cumali Özçelik, Müdür Yardımcısı Harun Güçlü ve Türkçe Öğretmeni Ramazan Durmaz Rehberliğinde, okulun 103 öğrencisi ile, toplam yedi öğretmen ve iki idareci, bir günü fuar alanında geçirdiler .Bu süre zarfında, öğrenciler kitap alma ve inceleme fırsatı buldular. Eserlerini imzalayan yazarlarla da, tanışarak sohbet ettiler. Bu keyifli gün sonrası İmam Hatip Orta Okulu Öğrencileri, günün son bölümünde yine, Öğretmenler ve Yöneticilerin idaresinde sinema keyfi yaşadılar.Son zamanların, en gözde yapıtı olan, “AYLA” filmini izleyerek, kendi aralarında değerlendirmelerde bulundular.

( Haber Merkezi)

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER