1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI İYİ PARTİ DE KONGRE

POZANTI İYİ PARTİ DE KONGRE
Bu haber 22 Ocak 2018 - 11:32 'de eklendi ve 915 views kez görüntülendi.

POZANTI İYİ PARTİ DE KONGRE

Meral Akşener’in, Genel Başkanlığında Kurulan ve Ülke Genelinde teşkilatlanmasını hızla devam ettiren, İYİ PARTİ’nin İl ve İlçelerdeki kongreleri, peş, peşe, yapılmaya başlandı.

Pozantı’da, Mustafa Arıkan Başkanlığında oluşturulan, Kurucu İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde, İlçe binasına tabelasını da astı. İstiklal Mahallesi, Atatürk Caddesi, Pozantı Noterliği üstünde bulunan, ilçe binasında seçim heyecanı yaşanacak. İYİ PARTİ 1. Olağan Kongresi, 3 Şubat 2018 Cumartesi gün, Sabah ve Öğleden Sonra olmak üzere, aynı günde yapılacak. Sabah ki ilk toplantı da, çoğunluk sağlanamadığı takdirde, öğleden sonraki toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.Kongre Başkanlık Divanın Seçimi, İstiklal Marşı Saygı Duruşu, Faaliyet Raporu Okunması İbrası, Mali Raporun Okunması İbrası, Siyasi Konuşmalar, Seçimler, Dilek ve Temenniler ile, sona ermesi beklenen kongreye, Adana İl Teşkilatından da ziyaretçilerin gelmesi bekleniyor. ( Haber Merkezi)

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER