1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR

POZANTI KONUŞUYOR
Bu haber 09 Eylül 2019 - 9:40 'de eklendi ve 645 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

NASIL SATILACAK ?

İmar düzenlemesi yapılmadığı için, yıllardır değil bir konut bir ahır bile yapılamayan, Karakışlakçı’nın makus talihi nihayet sona erdi.
Evsizlik nedeni ile, köy gençlerinin bile bir türlü evlenmediği Karakışlakçı’nın, böylesi önemli sorunu, Pozantı ve Büyükşehir Belediyelerinin ortak gayretleri ile, sona erdi.

SARIDOĞAN DAN MÜJDE

Adana Büyükşehir Belediyesince, önce 1/5000’lik imar planı düzenlemesi yapıldı. Sonrasında, Pozantı Belediyesinin de, 1/1000’lik İmar düzenlemesi ile, Milli Emlak’a ait olan 185 parsel, satışa hazır hale geldi.Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan’nın, önceki hafta yapılan Karakışlakçı Bal ve Çilek Festivalinde yaptığı konuşmada, bu arsaların kısa bir süre sonra, satışa çıkarılacağını bir müjde niteliğinde söyledi.

BELEDİYELERİN İŞ BİRLİĞİ

Karakışlakçı’nın, imar planı düzenlemiş için Pozantı Belediyesi, 100.00 liralık bir harcama yaptı. Milli Emlak Müdürlüğünce yapılacak olan satışından, elde edilecek olan gelirin, % 40’ı Pozantı Belediyesine verilecek. Böylece belediye,bir koyup dört almış olacak.Ancak, bu 185 parselin satışının, nasıl ve hangi şartlarda yapılacağı, vatandaşlara nasıl duyurulacağı,henüz belli olmadığından, Karakışlakçı Mahallesi sakinleri, kendilerinin bu satışlardan ne şeklide haberdar edileceğini, hangi kıstaslara göre değer biçileceğini,merakla beklemeye başladılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER