1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR

POZANTI KONUŞUYOR
Bu haber 23 Mart 2020 - 14:51 'de eklendi ve 587 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

TEŞEKKÜR EDERİZ

Abonelerimizden Yavuz Akün’nün, Adana’daki adreslerine posta yoluyla gönderdiğimiz gazetelerin, eline geçmediğine ilişkin bildirim üzerine, harekete geçtik. Konuyla ilgili olarak, Pozantı Postanesine  yaptığımız yazılı müracaat üzerine, başlatılan çalışmalar sonrası  ilgili kuruluş,  gazetemizin Yavuz Akün’nün eline ulaşmaya başladığı ile ilgili olarak,  belgelerle bize geri dönüş yaptılar. Bu hassasiyetlerinden dolayı, Pozantı PTT Müdürlüğü ve  PTT Seyhan Dağıtım Merkezi Müdürlüğünü teşekkür ediyoruz.  

KAYARAK İNİYOR…

Genç yaşta başladığı, siyaset merdivenlerini ikişer -üçer atlayarak, zirveye ulaşmaya çalışan bir siyasetçi, son zamanlarda yaptığı üst- üste hatalar sonrası, zirveye varamadan bu defa kayarak merdivenlerden aşağı inmeye  başladı.

ÇAY, KIS -KIS GÜLÜYOR

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “NEV-İ ŞAHSINA” münhasır, bir siyasetçidir. Sanal ortamı da çok iyi değerlendiren Mustafa Çay’ın,bu günlerde kıs -kıs gülüyor olması, dikkat çekiyor. Acaba, bu gülüşün ardında yatanlar nelerdir?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER