1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR

POZANTI KONUŞUYOR
Bu haber 26 Temmuz 2021 - 10:21 'de eklendi ve 604 views kez görüntülendi.

AKÇATUR’DA SEÇİM HEYECANI

Adana- Akçatekir- Pozantı – Kamışlı ve Boğaz Mahalleri arasında, yaklaşık 23 yıldan beri  minibüslerle, karşılıklı yolcu taşımacılığı yapan, AKÇATUR Taşıyıcılar Kooperatifinde, seçim  heyecanı yaşanıyor.

Bir süreden beri, atanmış başkanlarla yönetilen Kooperatif de, 70 minibüs bulunmakta olup, üyeler 31 Temmuz 2021 Cumartesi gün, sadık başına giderek, yeni Başkan ve Yönetim Kurulunu belirleyecekler. Alay mahallesinde belediyeye ait, kına evinde  yapılacak  olan seçim de, Başkan adaylarının bir tek aday etrafında, bütünleşmesi çalışmaları devam ediyor.

KALAS TAKDİR YÖNETİM KURULUNUNDUR

Pozantı, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri sonrası, yönetim kurulunun yaptığı başkanlık seçiminde, beklenmeyen bir sürpriz yaşandı. Önceki sayımızda,  bu gelişmeleri kamuoyuyla paylaşarak, Eski Başkan Zamir Kalas’ın, açıklamalarda bulunacağını belirtmiştik. Kendisi ile yaptığımız telefon konuşmasında, Kalas şunları söyledi:

“Bu bir bayrak yarışıdır. Ben, 20 yılı aşkındır başkanlık görevini sürdürdüm.  Bu süre zarfında, beni bu göreve layık görenlere, teşekkür ediyorum. Son seçimde ise, yönetim kurulu  Huriye Dinç Hanımefendiyi, başkanlığa uygun görmüşlerdir. Takdir ve karar kendilerinindir. Ben, yönetim kurulu üyesi olarak,  kendilerine destek olacağım. Yeni Başkana da bu vesile ile, başarılar diliyorum”dedi.

ARŞİV ODALARI

Arşiv odaları, her kuruluş ve kurum için, çok önemli ve mahrem bilgilerin saklandığı, çok sıkı korunaklı  odalardır.

Arşiv odalarında, ilgili kuruluşların geçmişten günümüze kadar olan ve geleceği de kapsayan, bilgi ve yazılımlar, sıkı bir kontrolle, devamlı gözetim altında tutulurlar. Bu odalara giriş -çıkış yapanlar çok az sayıda olup, güvenirlilikleri de son derece önemlidir.  Bunlar bile, arşiv odalarına giriş ve çıkışlarında, sıkı bir kontrolden geçirilir. Dışarıya bilgi sızdırılmaması için de, her türlü güvenlik tedbirlerine de, uymak zorundadırlar.

Bu odalara, en üst yetkilinin bilgisi ve onayı dışında, asla giriş -çıkış yapılamaz. Kıymetli evraklar ve yazılımların dışında da,  para ve ziynet eşyası gibi, maddi değeri yüksek olan, hiçbir şey  saklanamaz.  Çünkü  arşiv odalarında,  gözlerden ve bilgilerden uzak bir şekilde saklanmak istenen, paralar şüpheyi beraberinde taşırlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER