1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR

POZANTI KONUŞUYOR
Bu haber 24 Eylül 2018 - 12:32 'de eklendi ve 1.072 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

Siyasetin, her geçen gün hareketlenmeye başladı. Aday adaylığını düşünüp de, ortaya henüz somut sonuçlar çıkamaya başlamadan, rüyalarında kendilerini, aday olarak görmeye başlayanların sayısı, her geçen gün artıyor. 2019 Mart ayında yapılacak olan, yerel seçimlerin Pozantı da, geçmiş yıllara göre, çok daha fazla hareketli ve çekişmeli geçeceği, şimdiden kendisini hissettirmeye başladı.

TAHMİN EDİYORUZ

Yirmi yıldan beri, İlçe de yayın hayatını sürdürmekte olan, yerel sorunların çözümünde yol gösterici, yerel siyasette ise, sonuçları etkileyen yayınları ile, Vatandaşların, duygu ve görüşlerini yansıtan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi, 2019 yerel seçimleri için de, yayın periyodunu oluşturmaya başladı. Bu bağlamda, hangi partiden hangi aday adayının, adaylık yarışında yer alacağını ve hangi siyasi isimlerin, başkanlık ve meclis üyelikleri koltuklarına oturacağına ilişkin, ön tahminimizin seçim sonucunda da, değişmeyeceğini, gayet iyi biliyoruz.

VİZYONU NASIL OLMALI?

Vatandaşların, siyasetçilerden bekledikleri ön ve değişmez şart dürüst olmaları. Ancak, ne üzücüdür ki siyasetin, VİCDANLA – CÜZDAN arasında sıkıştığı günümüzde, kaç adayın bu özelliğe sahip olacağı da, çok düşündürücü bir gerçektir. Başkan adaylarından beklenen, bir diğer önemli özellik ise, laf değil hizmet ürete bileme kapasiteleridir. Vatandaşla buluşmalarında, hizmet programını abartılı değil gerçekçi bir söylemle seçmenle paylaşacak aday yine rahiplerinden bir kaç adım önde olacaktır. Ve en önemlisi TEVAZU sahibi olmalarıdır. Bu özelliğini toplumla samimi bir şekilde paylaşacak aday seçim startından finişe kadar, şanslı olmayı sürdürecektir..

BÖLEN DEĞİL, BİRLEŞTİREN

Kürsü konuşmalarında hamaset yapan, seçim ortamını gerecek şekilde keskin ve suçlayıcı konuşmalar yaparak, toplumu geren adayların, kazanma şansı asla olamayacaktır. İçinde bulunduğumuz şartlarda, bölen değil, birleştirici siyaset, ülkemizin geleceği açısından da, son derece önemli olup, bu ortamı sadece adaylar değil, millet olarak da, birlikte sağlamak zorundayız.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER