1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR

POZANTI KONUŞUYOR
Bu haber 26 Kasım 2018 - 16:57 'de eklendi ve 806 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

Yerel Yönetim seçimleri, siyasi partilerin, kendilerini tartıya çıkarmaları olarak da değerlendiriliyor.Büyükşehirlerde, Başkanlığı alacak olan parti, ileriye dönük olarak, Başkanlık ve Genel Seçimlere de, büyük bir avantaj içerisinde girecek.s Aksi bir gelişmede ise, mevcut iktidar, önemli ölçüde kan kaybetmiş olacak ve bu kayıp, her geçen gün daha da artarak, Başkanlık ve Genel Seçimlerdeki şansını da, olumsuz olarak etkileyecektir.Bu tablonun ilk görüntüleri, Pozantı’dan yansımaya başladı.

Siyasi gelişmeler, giderek daha da şekillenmeye başladı. Yerel seçimlerde, seçmenin karşısına çıkacak olan başkan adaylarında seçilme, meclis Üyesi Adaylarında ise, seçilebilecek bir sırada yer almanın, heyecan ve telaşı, her gecen gün, kendisini daha fazla hissettirmeye başladı.

 

.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER