1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR “ÜZÜNTÜ VEREN GÖRÜNTÜ”

POZANTI KONUŞUYOR “ÜZÜNTÜ VEREN GÖRÜNTÜ”
Bu haber 21 Temmuz 2019 - 12:38 'de eklendi ve 713 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

ÜZÜNTÜ VEREN GÖRÜNTÜ

Ulusu, Ulus yapan öyle değerler vardır ki, bunların önemsizleştiriliyor, veya ihmal ediliyor olması, asla hoş görülemeyecek davranışlardır.
Pozantı Gençlik Caddesi, Belediye Pasajı önünde bulunan ve 1999 yılında yaptırılan, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünün, ihmal edilmişliğini gördükçe, yüreğimiz sızlıyor.

BEKLİYORUZ.
Beklentimiz, bunun düzeltileceği ve silinmiş olan yazılarının yeniden yazdırılacağı şeklinde idi. Bekledik. Ancak, Belediye Başkanı Mustafa Çay’dan, bu hassasiyeti bir türlü göremedik. Belediye Personelinin yanı sıra, Belediye Pasajı Esnafı da, başta olmak üzere, bu üzüntü verici tablonun, görüp de görmezlikten geliniyor olması, da, ayrı bir üzüntü kaynağı teşkil ediyor. Şimdi bekliyoruz.Ulu Önderimize yapılan, bu incitici davranışa, bir an önce son verilerek büstün, anlamına yakışır bir şekle getirileceğine inanıyoruz.

CHP’NİN SAKİN İSMİ ŞENOL EROĞLU:

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı İlçe Örgütündeki karmaşayı bilinçli olarak, uzun bir süre, sütunlarımıza taşımadık.
Nedeni ise, yaşanan olumsuzlukları partililerin bizzat görerek, buna göre yönlerini ve tavırlarını belirlemesi idi. Sonuç, bizim düşündüğümüz ve beklediğimiz gibi oldu.
Sonuçta, İlçe Eski Başkanı ve 2019 yerel seçimlerinin, Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nu, acımasızca eleştirenlerin, partinin her geçen gün kan kaybederek, etkinliğini yitiriyor olmasını görüyor olmaları, gazetemizin tavrının da, ne kadar gerçekçi olduğunun da bir ispatı oldu.

DANIŞMA KURULU NE ZAMAN ?

CHP, Adana Örgütünün İlçe Genelindeki Danışma Kurullarının, Pozantı hariç tamamını yaptı.
Partinin, Pozantı İlçe Binasının hemen- hemen, tamamen kapalı tutuluyor olmasının yanı sıra Adana Belediye Başkanlıklarında, iktidar partisi konumunda olan CHP’nin, Pozantı’daki etkisizliğinin devam ediyor olması, başta Millet Vekilleri, İl Örgütü olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından nasıl değerlendiriliyor onu bilemiyoruz. Ancak, Pozantı bazındaki gerçek ise, partinin her geçen gün ilçe de, kan kaybediyor olmasıdır.

54 AYDA 7 SEÇİM

Şenol Eroğlu, CHP Pozantı İlçe Başkanı olduktan sonra, yaklaşık elli dört ayda, yedi seçim geçirdi. Her seçimde de, CHP Pozantı genelinde, oylarını artıran tek parti oldu.
31 Mart 2019 seçimlerinde ise, Pozantı Belediyesi KAYYIM Belediye Başkanı M. Sami Baysal’ın, Çay’a karşı Bağımsız Aday olması, CHP’nin Pozantı Belediye Başkanlığı şansını da, şansızlığa dönüştürdü. Baysal, aday olmasa idi, Cumhur İttifakının Adayı olan Mustafa Çay’ın, seçilme şansı olamayacaktı. Çünkü, Çay’ın Başkan Adaylığını, diğer yerlerde olduğu gibi, bir türlü benimsemeyen Ak Parti tabanı ve Çay kırgınları, M. Sami Baysal’a mecburen destek vermeleri, CHP’yi de, Belediye Başkanlığından etti. Bütün bu yaşanan gerçeklerin yanı sıra, CHP Pozantı İlçe Örgütünde devam etmekte olan kırgınlıkların, tek çözüm adresi ise, Şenol Eroğlu’nun tekrar İlçe Başkanlığına getirilmesidir. Gecikilmeye devam ediliyor olunması ise, CHP’nin özellikle kırsal kesimde kazandığı oyların, her geçen gün eriyor olmasıdır.Bunun, yaşanmakta olan örneği ise, CHP Adana İl Örgütünde, Danışma Meclisi Toplantısını yapamayan tek ilçenin, Pozantı olmasıdır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER