1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR ” BEŞ GÜNLÜK VEKALET”

POZANTI KONUŞUYOR ” BEŞ GÜNLÜK VEKALET”
Bu haber 29 Temmuz 2019 - 10:10 'de eklendi ve 841 views kez görüntülendi.

BEŞ GÜNLÜK VEKALET

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Büyükşehir Belediyesi önceki Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından, “Yerel Yönetimler Siyasi Başdanışmanlığına” atanmasına, en çok sevinenlerden birisi şüphesiz, Mustafa Çay oldu.Çay önceki haftayı, kadim dostu Hüseyin Sözlü’yü, bu atanmasından dolayı, yalnız bırakmayarak, hep yanında oldu.
Bu ziyaret nedeni ile, Pozantı’dan ayrı kalacağı bu beş gün için, ilk vekalet vereceği isimlerden birisi olan Durmuş Taşpınar’a, Belediye Başkan Vekilliğini teklif etti.
Ancak, Durmuş Taşpınar “ Çok teşekkür ederim. Çiftehan da devre mülk de, tatil yapacağım” şeklindeki mazeret beyanı üzerine, Ak Partili ve Belediye Meclisinin en genç Üyesi Selçuk Coşkun’a, vekaleti bıraktı.

BÜYÜK BAŞARI

Pozantı, Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mustafa Can Akkaş, Üniversite giriş sınavlarında, büyük bir başarı elde etti.
Türkiye genelindeki sıralamada, ilk 16 Bine giren Mustafa Can Akkaş’ı, ilk kutlayanlardan birisi de, Okul Müdürü Adem Yılmaz oldu.Yılmaz tercih sıralamasını, Akkaş ile birlikte yaptıklarını ve Hukuk Fakültesini kazanmasında bir nebzede olsa, katkısının bulanmasından dolayı, mutluluk duyduğunu belirterek, Öğretmen ve Velisi ile birlikte, Mustafa Can Akkaş’ı da tebrik ederek, başarılar diledi.

TERCİH MEKANI OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

Pozantı’lı işadamlarından Hayrettin Kıymet, Adana’lı ünlü restorancılarından Hasan Agca ile birlikte açtığı, Elit Adana Kebap Salonuna olan büyük ilgi, her geçen gün artarak devam ediyor.
Hayrettin Kıymet’in tatlı dili ve espritüel kişiliğinin yanı sıra, aile fertleri ile verdiği hizmette damak tadına, lezzet ve müşteri memnuniyeti de eklenince, Elit Adana Kebap Salonu, tercih mekanı olmayı sürdürüyor.

Et ürünleri konusunda, giderek ünlenen Elit Adana Kebap Salonundaki pişirim kalitesi de, bu tercihin artmasında, önemli etken oluyor. Sezon dolayısıyla, Pozantı’da sayıları hayli artmış bulunan, Adana’lı Kebap ve Et severlerin durağı da, Elit Adana Kebap Salonu olurken, bir aile ortamı içerisinde yapılan hizmet sunumu da, samimiyet ve ilginin boyutlarını artırmakta olup yanı sıra, fiyatların da bütçeye uygun oluşu Elit Kebabı vazgeçilmez hale getiriyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER