1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR “CHP’DEN SES YOK”

POZANTI KONUŞUYOR “CHP’DEN SES YOK”
Bu haber 18 Kasım 2019 - 15:51 'de eklendi ve 648 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR.

CHP’DEN SES YOK

Eski MHP’li Mahmut Sami Baysal’a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, parti rozeti takılması ile ilgili olarak, CHP’den en ufak bir “TEPKİ” sesi çıkmadı.

Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaağan Salıcı başta olmak üzere, Adana Millet Vekilleri, Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun, haber ve bilgileri dışında gelişen rozet takımı,  Pozantı da hala gündem olmayı sürdürüyor. Pozantı İlçe Örgütünün deneyimli isimleri, Baysal’a  takılan bu rozeti, hiçbir şekilde kabullenmediklerini, bu katılımın ise, Pozantı’yı dışlamak anlamına geldiğini belirterek, CHP İl Örgütü önünde,  bir eylem hazırlığı içerisinde oldukları, duyumlarımız arasında yer alıyor.

YILDIZI PARLAYAN SİYASETÇİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerinden, Ak Partili Ozan Gülaçtı ikinci dönem devam ettirmekte olduğu görevinde, dikkat çeken bir siyasetçi olmayı sürdürüyor.

Ak Parti gurubunun, mecliste sözcülüğünü yapan, genç ve gelecek vaat eden Ozan Gülaçtı, yaptığı konuşmalarla, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ında, zaman -zaman iltifatına mazhar oluyor. Sakin üslubunun yanı sıra, yüksek sesle de konuşmayan Ozan Gülaçtı, vücut dilini de çok iyi değerlendirerek,  geçen dönemden edindiği bilgi ve deneyimleri ile de, Ak Parti siyasetinin  önde gelen isimleri arasında, yer almaya devam ediyor.

POZANTI’LILAR SUSKUN

Büyükşehir Belediye Meclisinde, tabi üye Başkan Mustafa Çay dışında, mecliste üçte  Pozantı’lı, üyesi bulunuyor. Cumhur İttifakından seçilen MHP’li Durmuş Taşpınar, Ak Partili Yusuf Arısoy, MHP’li Rafet Avan, daha çok komisyonlarda görev almayı tercih ederken, Büyükşehir Belediye Meclisinde ise, hiç söz almayan üyeler arasında yerlerini koruyorlar. Büyükşehir Belediye Meclisinde en çok söz alan siyasetçi konumunda ise, Belediye Başkanı Mustafa Çay oluyor. Yöremizle ilgili yaptığı konuşmalara, Pozantı’lı diğer üç meclis üyesinin,  destekleyici bir konuşma yapmama konusundaki tavırlarını sürdürüyor olmaları da, dikkat çekiyor.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER