1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı Konuşuyor “CHP’nin Kuruluşu Kutlandı.”

Pozantı Konuşuyor “CHP’nin Kuruluşu Kutlandı.”
Bu haber 16 Eylül 2019 - 9:47 'de eklendi ve 622 views kez görüntülendi.

POZANTI’DA DA KUTLANDI.

Cumhuriyet Halk Partisinin, Kuruluşunun 97. Yıl Dönümü, Pozantı’da da etkinliklerle kutlandı.
İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun Başkanlığında, Belediye Meclisi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile, örgüt mensuplarının da katıldığı törende, Atatürk Anıtına Şenol Eroğlu tarafından Çelenk konuldu. Kurultay Delegesi olan, eşi Pelin Eroğlu tarafından da, bir buket çiçek bırakıldı.

Sonrasında, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı söylendi. CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, burada yaptığı konuşma da, Cumhuriyet Halk Partisinin ilk Genel Başkanının, Atatürk olduğunu, Ulusal Birliği sağlayan partinin CHP olduğunu, çok partili sisteme geçişin de, aynı şekilde Cumhuriyet Halk Partisinin büyük hizmeti olduğuna değindi ve tören, ilçe binasındaki ikramla sona erdi. Törenin, öğleden sonraki bölümünde, vefat etmiş bulunan İlçe Başkanları ve Belediye Başkanın mezarları ziyaret edildi. Etkinlikler çerçevesinde, partiye emeği geçmiş ve yaşamakta olan İlçe Başkanları ve Belediye Başkanlarına, plaket verilerek, bir vefa örneği gösterildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER