1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR: EROĞLU İLE YOLA DEVAM MI?

POZANTI KONUŞUYOR: EROĞLU İLE YOLA DEVAM MI?
Bu haber 25 Kasım 2019 - 11:24 'de eklendi ve 745 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

EROĞLU İLE YOLA DEVAM MI?

Adana da, günlük olarak yayınlanmakta olan “EGEMEN GAZETESİNİN” 22 Kasım 2019 Cuma günkü manşeti, Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili idi. Habere göre, Cumhuriyet Halk Partisinde kongre süreci başladı. 14 Aralık 2019- 27 Ocak 2020 tarihleri arasında, ilçe kongreleri yapılacak. 03 Şubat – 02 Mart 2020 arasında da il kongreleri gerçekleştirilecek. 31 Mart 2019 seçimleri öncesinde, CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay’ın, istifası ile boşalan İl Başkanlığına vekalet etmekte olan Mehmet Çelebi, büyük bir olasılıkla, İl Kongresinden seçilmiş başkan olarak çıkacak.  Adana’nın en büyük İlçelerinden Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam ve Ceyhan da,  İlçe Başkanlıkları  halen vekaleten yürütülüyor.

KOZAN VE POZANTI

EGEMEN GAZETESİNİN haberine  göre, Pozantı ve Kozan da  ise, İlçe Başkanları değişmeyecek. Bu duruma göre Pozantı da Şenol Eroğlu, Kozan da ise, aynı konumdaki Bünyamin Sedefoğlu Başkanlık görevlerine, kongreler ile aynı şekilde, seçilmiş olarak devam edecekler. Tufanbeyli de ise, iki dönemdir Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Ertük, büyük bir olasılıkla İlçe Başkanlığına gelecek gibi görülüyor.

TEK HAKİM KARALAR

Cumhuriyet Halk Partisi  Adana İl Örgütünün, tek hakimi olarak etkisini sürdürmekte olan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, bu konumunu sürdürebilmek için, İlçe ve İl Kongresinin belirleyici olacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER