1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR “ESMEYE DEVAM EDECEK Mİ?”

POZANTI KONUŞUYOR “ESMEYE DEVAM EDECEK Mİ?”
Bu haber 29 Temmuz 2019 - 10:03 'de eklendi ve 734 views kez görüntülendi.

ESMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Pozantı Belediyesi Meclis Üyeliklerinde Muzaffer Özdemir’den sonra, Büşra Durmuş’un da istifa furyasına, yeni bir ismin daha ekleneceği, Pozantı kamuoyunda, iddia şeklinde konuşulmaktadır.
Bu değişim rüzgarlarının, esmeye devam etmesi halinde, Pozantı Belediye Meclisinde, Mutlu ve Kutlu bir yer değişiminin, gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek?

SİYASETİN NABZI ADANA

Geçtiğimiz haftanın, Salı ve Çarşamba günlerini, Adana da geçirdim. Siyasetin nabzını, çok iyi değerlendiren meslektaşlarımla yaptığım sohbette, 31 Mart 2019’dan sonra yaklaşık 3.5 ayda, siyasetin taşlarının yerine oturmadığı izlenimini edindim.CHP’nin, 12 Eylül 1980’den itibaren 39 yıl sonra, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını almış olmasının heyecanı, yerini beklentilere bırakıyor olması, çiçeği burnundaki Belediye Başkanlarını da, her geçen gün zor durumda bırakıyor olduğunu öğrendim.
Siyasetin doğasındaki, “ EKİBİMLE ÇALIŞIRIM” geleneğinin uygulanmaya başlamış olması haliyle, Belediyelerde çıkışların yanı sıra, huzursuzlukları da beraberinde getiriyor.
Bu konudaki, haklılık veya haksızlık, değerlendirmelerimiz dışında. Nedeni ise, kimlerin hangi şartlarda, görevlerine son verildiğini bilemiyoruz. Ancak, Belediyelerinin önünde yığılan ve her geçen gün sayıları artan işsizler ordusu ise, Genel Seçimlerde Muhalefet, Yerel Seçimlerde ise, İktidar olan CHP’nin, başını hayli ağrıtacak gibi görünüyor.

PAZAR DA FİYATLAR DURULMUYOR.

Mevsim dolayısıyla ucuzlaması beklenen, sebze ve meyve fiyatlarının, artışına vatandaşın cüzdanı, artık yetişemiyor.Temmuz ve Ağustos aylarında yapılmakta olan Domates Salçası ve Konservesi, Biber Salçası, Turşu, Tarhana ve Kuru gıdaların depolanması gibi, önemli gıda maddelerinin temini ve kilerlerdeki yerini alması da, hayal gibi görünüyor.
Bunun en önemli sebebi ise, semt pazarlarında hala beklenen ucuzluğun, bir türlü sağlanamıyor olması. Bu kışlık ihtiyaçların, nasıl giderileceği ise, vatandaşı kara -kara düşündürüyor.

ETTE UCUZLUK YOK

Devamlı ithalat yapılmasına rağmen, kırmızı ette fiyat ayarlaması bir türlü gerçekleşemiyor. Vatandaşın, her geçen gün daha da azalan alım gücü, Etin kilo ile değil, artık gramla alınma derecesine kadar düşmüş durumda. Kırmızı etin, artan fiyatlarına karşılık, alternatif konumundaki tavuk etinde de, fiyat artışı bir türlü önlenemiyor.Kırmızı ve Beyaz etteki bu gidişat, artık mutfakları da, ete hasret hale getiriyor.

VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISI

Pozantı’nın, yaylak merkezi konumundaki Akçatekir’de, geçtiğimiz hafta Kaymakam Muammer Sarıdoğan’nın Başkanlığında, vatandaş ve esnafla buluşma toplantısı düzenledi.
Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın yanı sıra, kurum amirleri ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantı, Akçatekir Belediyesi salonunda yapıldı.
Akçatekir mahalle sakinlerinin de, katılımı ile gerçekleştirilen toplantı da, sorunlar dile getirilirken, çözüm yolları da konuşuldu.
Geniş katılımlı bu toplantı da, yetkililer notlarını alarak çözüm çalışmalarını başlattılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER