1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR: HAYRİYE EROĞLU İSTİFA ETTİ

POZANTI KONUŞUYOR: HAYRİYE EROĞLU İSTİFA ETTİ
Bu haber 05 Ağustos 2019 - 15:58 'de eklendi ve 764 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

HAYRİYE EROĞLU İSTİFA ETTİ

Aktif siyasete, 2013 yılında Ak Parti Üyesi olarak başlayan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi Yönetici Muhabiri Hayriye Eroğlu, siyasette yol ayrımına girdi.
Ak Parti, Pozantı İlçe Teşkilatı Üyesi olan ve bir dönem de, İlçe Kadın Kollarında Medya Tanıtım Başkanlığı yapan Hayriye Eroğlu, istifasına gerekçe olarak, işlerinin yoğunluğunun yanı sıra, mesleğine daha fazla zaman ayırabilmek için, Ak Parti ile yollarını ayırdığını, İlçe Başkanlığına verdiği istifa dilekçesinde belirtti.

MECLİS SULAR -SELLER GİBİ

Pozantı Belediye Meclisinin, 2019 olağan aylık toplantısı, 1 Ağustos 2019 Perşembe gün yapıldı. Belediye Başkanı, Mustafa Çay’ın Başkanlığındaki toplantıya, Meclis Üyelerinden Nuri Akkaya, mazereti dolayısıyla katılamadı. Saat 14.00’de başlayıp, 14.45’de sona eren meclis toplantısında, gündemde yer alan yedi madde oylandı. Ve tamamı da, oy birliği ile kabul edildi.

Hamidiye Mahallesindeki, Bahçeli Evleri Sokağının bir bölümünün adına, Şehitlerimizden Muhammet Ali Demir’in adı verildi.
Hasan Gürbüz’ün, Zafer Mahallesinde satın almak istediği arsa, o adada yer alan diğer arsalarla, bütünlük teşkil ediyor olmasından dolayı, komisyonca satışı uygun görülmedi. Mecliste, aynı kararı oy birliği ile onayladı.

Yine, Zafer Mahallesinde Zeynep Şahin’e ait olan bir parselin satışı için, encümene yetki verilmesi, imar komisyonunda gelen karar uyarınca, meclis tarafından, yine buradaki belediyeye ait arsaların, bütünlüğünün korunması açısından, satılmaması konusu, oy birliği ile kabul edildi.

İstiklal Mahallesindeki, Zarife Altunsu’ya ait arsanın, imar yoluna cephesi olmayan atık parselin, satılması için encümene oy birliği ile yetki verildi. Kamışlı Mahallesinde, 1.200 Metre Karelik bir parselin, Hayırlı İşler Yaptırma ve Devam Ettirme Derneği adına, Camii alanı olarak imarının düzenlenmesi için, 1/1000’lik imar tadilatı, oy birliği ile komisyona gönderildi.

Fındıklı Mahallesinde, Camii alanı ve yol tanzimi için, 1/1000’lik imar palan tadilatı da, yine imar komisyonuna gönderildi. Kamışlı Mahallesinde, 1/1000 ölçekli imar plan tadilatının, yanlış yapılmış olması dolayısıyla, yeniden düzenlenmesi için, Büyükşehir Belediyesine iadesi karar altına alındı. Böylece, Pozantı Belediye Meclisinin bir olağan toplantısı daha, 45 dakika içerisinde, tüm kararların oy birliği ile alınması ile sonlandırılmış oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER