1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR : KARNELERİ PEKİYİ

POZANTI KONUŞUYOR : KARNELERİ PEKİYİ
Bu haber 25 Kasım 2019 - 11:32 'de eklendi ve 699 views kez görüntülendi.

KARNELERİ PEKİYİ

Adana’nın CHP’li Dört Millet Vekili, TBMM’de verdikleri önergeler, yaptıkları konuşmalar ve çıkışları, kamuoyunda ilgi ve takdirle izleniyor. CHP’nin bu dörtlüsü, sadece mecliste ve komisyonlarda yaptıkları çalışmalar ile, yetinmiyorlar. Adana da da, sürdürmekte oldukları saha çalışmaları ile de, CHP’yi çok iyi temsil eden Sümer, Bulut, Barut ve Şevkin dörtlüsü, on dört parlamenterin içerisinde, en aktif millet vekilleri olarak kamuoyunun da, takdirini toplamaya devam ediyorlar.

 

 

 

 

 

Genel Seçimler sonrası, siyasi ayrım yapmadan, tabanla diyaloglarını daha da güçlendirmeyi sürdüren bu dörtlü, Yerel Seçimlerde de Büyükşehir başta olmak üzere, merkez ve diğer ilçelerde, CHP’nin Belediye Başkanlıklarını kazanmasında, çok etkin oldular. Bu çalışmaları ile de, diğer siyasi partilere attıkları büyük farkı giderek artırıyorlar. Öte yandan Orhan Sümer’in, Bölge Koordinatörü olmasında önemli katkıları bulunan Burhanettin Bulut, Ayhan Barut ve Müzeyyen Şevkin’de, bu davranışları ile de, siyasi  örnek olmayı devam ettiriyorlar.

AK PARTİ DE HAREKETLİLİK

Erken seçimin telaffuz edilmeye başlaması ile birlikte, siyasi partilerde başlayan hareketlilik, Adana da da ivme kazanmaya başladı. Yerel seçimlerle birlikte, vekaleten yürütülen Ak Parti Adana İl Başkanlığına, atama yapıldı. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, İl Başkanı olarak görevlendirilen Avukat Mehmet Ay, hemen çalışmalara başladı.

Partiyi, kongreye götürecek olan ve büyük bir olasılıkla da, seçimle güven tazeleyecek olan Mehmet Ay, partinin Adana teşkilatı tarafından da, çok iyi bilenen ve sevilen bir isim olarak tanınıyor. Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay’ın, ilçe kongrelerini nasıl şekillendireceği, zamanla netleşecek. Bilindiği gibi, Pozantı Ak Parti İlçe Başkanlığını Vekaleten Doğan Türkyılmaz sürdürüyor. Ak Parti Pozantı İlçe Teşkilatının, seçimlerde nasıl bir tavır içerisinde olacağı, yeni bir adayla mı, yoksa Doğan Türkyılmaz’la mı yola devam edip etmeyeceğini de, zaman ve gelişmeler gösterecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER