1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR “KİMLER PARSELLİYOR?”

POZANTI KONUŞUYOR “KİMLER PARSELLİYOR?”
Bu haber 18 Kasım 2019 - 15:54 'de eklendi ve 693 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

Kimler parselliyor?

Yenikonacık Köyü, Ata yurdumdur. Rahmetli Babam Katip Mehmet, Rahmetli Emmim Dereli Ömer ve ailemizden vefat eden diğerleri, Yenikonacık köyündeki mezarlıkta, ebedi uykularını sürdürüyorlar. Köyüme, son zamanlarda birileri fazla göz dikmiş olacak ki, parsel- parsel arsa satın alıyorlarmış. Yenikonacık Köyü, Pozantı’ya en yakın yayla merkezlerinden birisidir. Kırsal kesimlerin, büyük sorunu olan kanalizasyon dışında, yol, su, ulaşım gibi çok büyük sıkıntıları yoktur. Sırtını, toros dağlarının yücesine dayamış köyüm de, arsa bırakmayıp satın alan ve almakta olanların, izlerini takip ediyorum. Hangi kurum veya kimlere ait olduğunu  bu kişilerin, hangi sıfatlarını kullanarak, bu arsaları nasıl aldıklarını, mercek altına aldım. Sonuç almam halinde, bu arsa zenginlerinin kimliklerini, kamuoyuyla paylaşacağım.

DİKİM-Mİ? KESİM-Mİ?

Tarım ve Orman Bakanlığınca, Türkiye genelinde başlatılan, 11 Kasım’da 11 Milyon Fidan Dikim seferberliği uygulaması, Kaymakam Muammer Sarıdoğan’nın da, her zamanki görev titizliği ile, Pozantı’da da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Milli Mücadelenin Kalesi, POZANTI Gazetesi olarak da, her zaman olduğu gibi, yine bu olumlu çalışmayı, kamuoyuyla paylaştık.

Bu yayınlarımız sonrası, duyarlı okurlarımız hassasiyetimizden dolayı bizleri tebrik ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ancak, beraberinde de bize, bir soru getirdiler. Siz gazeteci olarak, orman kesimlerini hiç mi görmüyorsunuz? Neden yazmıyorsunuz? Bu. haklı eleştiri karşısında, bize düşen görev gördüklerimizi yazmaktır.Geçmiş yıllarda, orman kesimi ile ilgili yaptığımız yayınlarda, yetkililer den bazıları ile, mahkemelik olduk. Ancak, haklılığımız yasalarla tescillendi.

Okurlarımızın, haklı olarak sorduğu orman kesimi ile ilgili, yürek sızlatan gelişmelerden birisi ise, Akçatekirden Pozantı’ya girişte, yolun sol tarafında devam etmekte olan orman kesimidir. Biz, yetkililere nedenini sormaya gerek görmüyoruz. Çünkü, alacağımız cevabı biliyoruz. Bu cevap, ya seyreltme, ya gençleştirme veya budama şeklinde olacaktır.  Orman İşletme Müdürü başta olmak üzere, diğer yetkililere soruyoruz? yürekleri sızlatan, bu kesimleri nasıl açıklayacaksınız.? ORMAN DİKİMİ Mİ YAPIYORSUNUZ.?  YOKSA ORMAN KESİMİ Mİ YAPIYORSUNUZ?

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER