1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR: NE HABERMİŞ

POZANTI KONUŞUYOR: NE HABERMİŞ
Bu haber 25 Kasım 2019 - 11:34 'de eklendi ve 523 views kez görüntülendi.

SUYA  İNDİRİM

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan, suya %30 oranındaki indirim Pozantı’da olumlu karşılandı. CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, bir seçim vaadi olan suya indirimin, Aralık 2019 dan itibaren uygulamaya başlatacak olmasının  da, vatandaşların bütçesini olumlu yönde etkileyeceğine, inandığını  ifade etti.

NE HABERMİŞ?

Gazetemizin, önceki sayısında yer alan “ AKÇATEKİRİ KÖPEKLER İSTİLA ETTİ” başlıklı haberi Pozantı ve Adana  Belediye Meclislerinde gündem oldu.

Pozantı Belediye Meclis Üyelerinden, Akçatekir kökenli CHP’li  Ahmet Sarıaslan’ının yaptığı açıklamayı, haberleştirmemiz sonrası kamuoyu da, bir anda hareketlendi. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, bu sıkıntıyı Büyükşehir Belediye Meclisinin, Kasım Ayı olağan toplantısına taşıdı. Cevabi konuşmayı yapan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “ Bizde, Adana da aynı konudan şikayetçiyiz” şeklindeki açıklaması, bu defa Adana’da gündem oldu.

Bilindiği gibi, dağlık ve kırsal kesimler başta olmak üzere, kentlerde de başıboş halde bulunan aç sokak köpekleri, özellikle gece saatlerinde adeta vahşileşmekte, çöp konteynırlarını devirmelerinin yanı sıra, açıkta buldukları çöp poşetlerini de parçalayarak, çevre kirliliğine de sebep olmaktadırlar. Bu başı boş köpeklerin, Mart ayında daha da azgınlaşacağı, doğal yaşamın bir gerçeği  olacaktır. Bu konuda yaptığımız haberin, bu kadar büyük yankı uyandırmış  olması ise, Gazetemiz Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesinin,  bir duyarlılığının da örneği olmuştur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER