1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR SARIASLAN DUYURUMDUR.

POZANTI KONUŞUYOR SARIASLAN DUYURUMDUR.
Bu haber 17 Şubat 2020 - 8:58 'de eklendi ve 745 views kez görüntülendi.

SARIASLAN: “DUYURUMDUR”

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet Sarıaslan, sanal ortam aracılığı ile, Akçatekir’in önemli bir sorununu, gündeme taşıyarak sitemini paylaştı. Ve aşağıdaki görüşlere yer verdi:

DUYURUMDUR

“Gördüğünüz bu fotoğraf karesinde yer alan bina, ne bir savaş bölgesi, ne de terk edilmiş bir viranedir. Burası, yaz aylarında 200.000 insanın yaşadığı Akçatekir’in Sağlık Ocağıdır. Önceki dönemlerde 2 doktor, 1 ebe, 1 hemşire ve 1 sağlık memurunun görev yaptığı, bu sağlık kuruluşu kış aylarında da, hasta yoğunluğunu devam ettirdiği bir mahalledir.  Bu sağlık Ocağının, yıkım ve yeniden  yapılma kararı olmasına rağmen, maalesef bugüne kadar, hiç bir şekilde ilgilenen olmamıştır.  Böylesi önemli bir sorunun, çözümü konusundaki kararı, kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.” Dedi.

HAFTAYA

Belediye Meclis Üyesi Ahmet Sarıaslan ile yaptığımız görüşmede, kendisinin adeta  bir dert küpü olduğunu gördük. Sarıaslan sadece bu bina ile ilgili değil, Akaçetekir’in bazı sorunlarının, Belediye Meclis Üyesi olarak çözüme kavuşturma yolundaki gayretlerinin, Pozantı Belediyesinden karşılık bulmadığını belirterek, gelecek hafta içerisinde, gazetemize  bu konularla ilgili, geniş açıklamalarda bulunacağını belirtti.

SİGARADA UCUZLUK

Tekel ürünlerine, art- arda yapılan zamlar karşısında, vatandaşın sarma tütüne yöneldiler. Değişik yollarla piyasa sürülen tütünü, sarma makinalarında sararak, çeşitli sigara kutuları içerisinde 5.00 TL’ye satılması, marka sigaraların tüketimini büyük ölçüde etkiledi.  

Bu durum,  bazı sigara firmalarının ucuzluğa yönelmesine sebep oldu. Geçtiğimiz hafta içerisinde, sürpriz bir gelişme oldu. Bazı sigara markaları, yaptıkları zammı aşağı çektiler. Buna göre, 14.50 KRŞ’dan satılan LM, LD ve Tekel 2000’in, Satış fiyatlarını 12.00 TL’ye çektiler. Bu da sigara tiryakilerini sevindirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER