1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı Konuşuyor ” Şevkin’den Beklenti”

Pozantı Konuşuyor ” Şevkin’den Beklenti”
Bu haber 09 Eylül 2019 - 9:48 'de eklendi ve 881 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

POZANTI’LI DA BEKLİYOR

CHP Adana Millet Vekillerinden Müzeyyen Şevkin, Aladağ İlçesinin Devlet Hastanesi ile ilgili olumsuzlukları, meclise taşıması ile gündem oldu.
Şevkin, meclise verdiği soru önergesinde, Aladağ Devlet Hastanesinin işlevsizliğini, madde -madde sıralayarak, Sağlık Bakanlığın dan açıklaması isteği, basın -yayın organlarında geniş yer bulundu.

ÇÖZÜM BEKLİYOR

2004 yılında, yörenin en önemli sağlık kuruluşu olarak hizmet vermeye başlayan, Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesinin konumu da, Aladağ Devlet Hastanesinden farklı olmayıp, giderek bir sağlık kuruluşu olma özelliğini kaybetmiş olup, aynı şekilde hizmet kalitesi de, düşmeye devam etmektedir.Pozantı’nın en önemli sorunu olan, sağlık konusundaki bu sağlıksız gelişmeyi, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, devamlı gündemde tutmuş, başta siyasiler olmak üzere, ilgili bürokratlardan da, çözüm getirmeleri konusunu, kamuoyuyla paylaşmıştık.

Ancak kendisi hasta olan, Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesinin, bu olumsuz gidişatı konusunda, önleyici hiç bir tedbir alınamadığı gibi, yetkili ve ilgililerde sesiz kalmayı tercih etmektedirler.CHP Adana Millet Vekili Sayın Şevkin’den, Pozantı Devlet Hastanesini bir ziyaret ederek,içinde bulunduğu bu olumsuzluğu, tıpkı Aladağ Devlet Hastanesine yaptığı gibi, meclise vereceği soru önergesi ile, Sağlık Bakanlığına taşıması, kamuoyunda büyük bir takdirle karşılanacaktır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER