1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı Konuşuyor: “SİT ALANI İLAN EDİLDİ.”

Pozantı Konuşuyor: “SİT ALANI İLAN EDİLDİ.”
Bu haber 16 Eylül 2019 - 9:49 'de eklendi ve 772 views kez görüntülendi.

SİT ALANI İLAN EDİLDİ.

Sadece Pozantı’nın değil, D/750 Karayolu üzerinden geçen ve binlerce aracın, burada mola vermesi ile, çok önemli turistlik konumda bulunan Şekerpınar’ı, layık olduğu yere taşınarak, “SİT ALANI” ilan edildi ve karar, resmi gazete de yayınlandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararnamede, doğal güzellikleri ve tabiat değerlerinin, kesin şekilde korunması karar altına alındı.

ÇAY’IN BÜYÜK EMEĞİ
Şekerpınarı’nın, mezbelelikten çıkarılarak, çağdaş bir görünüme kazandırılıp, vatandaşların her türlü ihtiyacının karşılandığı Şeker Pınarı Piknik alanın, “ SİT ALANI” olarak korunacak olmasında, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, çok büyük emekleri oldu.Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, bu önemli gelişmeyi sanal ortamından, aşağıdaki şekilde paylaştı. “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmî Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren karar ile, Pozantı Şekerpınar’ı doğal sit alanı olarak ilan edildi. Yaptığımız mesire alanı çalışmamızın, bir bölgeyi korumak için yaptığı katkıyı, görmekten onur duydum. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu karar için sonsuz teşekkürler.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER