1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR: TURZİM TRENİ BELEMEDİKTE

POZANTI KONUŞUYOR: TURZİM TRENİ  BELEMEDİKTE
Bu haber 05 Ağustos 2019 - 16:23 'de eklendi ve 769 views kez görüntülendi.

DAHA ÖNCE YAZMIŞTIK

Çakıt Çayın’dan, enerji üretimi ile ilgili olarak bir haberi, geçtiğimiz aylarda okurlarımızla paylaşmıştık. Çay kenarın da bulunan özel bir piknik alanı, kendi imkanları ile, Çakıt Çayından elektrik üretimi sağlayarak, enerji ihtiyacı karşılamaktadılar.

TURZİM TRENİ BELEMEDİKTE

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, yaptığı açıklamaları arasında, Belemedik ilk sırada yer aldı.
Başkan Çay, 2-5 Eylül 2019 Tarihleri arasında, Adana’dan 40 yakın seyahat acentasının oluşturduğu birliktelik ile, bir tren katarı teşkil edileceğini, bine aşkın doğa severin, otantik bir tren yolculuğu ile, Belemedike geleceğini söyledi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın da, bu kafile içerisinde yer alacağını, sabah kahvaltısını Belemedik’deki belediyeye ait, sosyal tesislerde yapacağını belirti.

YABANCI DİLDE TANITIM

Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik’in tarihini kapsayacak olan, geniş içerikli bir yayını bünyesinde toplayan ve İngilizce, Almanca, Türkçe olarak bir web sitesi kurulduğunu, ayrıca “Tünelin Ucundaki Işık” başlıklı bir logo çalışması yapıldığını, tanıtıcı reklam levhalarının, belemedik yolu üzerine asılacağını, özel bir ses sistemi ile de, piknik alanından yörenin tanıtımının yapılacağı sanal ortam sunumlarını, izleyebilecekleri söyledi.

DAVET
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Pozantı’ya ilk gelişi ve Pozantı Kongresinin, 99. Yıl dönümü dolayısıyla 5 Ağustos 2019 Pazartesi günü saat 09.30’dan itibaren başlayacak olan, kutlama törenlerine tüm meclis üyelerini de davet etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER