1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR “YÜKSEK OKUL KAPANDI.”

POZANTI KONUŞUYOR “YÜKSEK OKUL KAPANDI.”
Bu haber 09 Eylül 2019 - 9:42 'de eklendi ve 775 views kez görüntülendi.

YÜKSEK OKUL KAPANDI.

Yıllardır Karataş’da eğitim vermekte olan, ÇÜ Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu, öğrenci yurdu ve servis sorunun halledilemeyişi sonrası, başta siyasiler olmak üzere, bürokratlarında ilgisizliğinin sonucu olarak,Karataş’da eğitimini noktaladı.Ve bir başka yere taşınması kararı verildi.

POZANTI NE OLACAK?

2009 yılında ilçemizde eğitime başlayan Pozantı Meslek Yüksek Okulunun da, aradan geçen 10 yıllık süre geçmesine rağmen, henüz bir öğrenci yurdu yapılamamış olması da, dolayısıyla da öğrenci tercihlerinde Meslek Yüksek Okulunun çok az tercih ediliyor olması, akıllara bu eğitim yuvasının da kapanacak mı? sorusunu getiriyor.
Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, her platformda dile getirdiğimiz, yayınlarımız arasında devamlı yer alan, Pozantı Meslek Yüksek Okulunun, öğrenci yurdu sorununa çözüm bulunamıyor olması olumsuz etkisini sürdürüyor.Bu gidişatın böyle devam etmesi halinde, Pozantı Meslek Yüksek Okulunun, da yakın bir gelecekte, eğitimine son verebilecek olması,sürpriz olmayacaktır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER