1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI MESLEK YÜKSEK OKULUNDA OLUMSUZLAR DİKKAT ÇEKİYOR…

POZANTI MESLEK YÜKSEK OKULUNDA  OLUMSUZLAR DİKKAT ÇEKİYOR…
Bu haber 28 Ağustos 2023 - 9:14 'de eklendi ve 565 views kez görüntülendi.

Hala  Erkek Öğrenci Yurdu Yok.

POZANTI MESLEK YÜKSEK OKULUNDA OLUMSUZLAR DİKKAT ÇEKİYOR…

Çukurova Üniversitesine bağlı olarak, 2009 yılında eğitim ve öğretime başlayan Pozantı Meslek Yüksek Okulu, ilk yıllardaki eğitim kalitesini yakalayamıyor, öğrenci sayısını ise bir türlü artıramıyor.

İDDİALAR

Pozantı Meslek Yüksek Okulu ile ilgili olarak, değişik kaynaklar dan yansıyan iddialara göre, yaklaşık 5 ay önce Okul Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Burhanettin İmrak ve Okul Sekreteri Erkan Saraç, görevlerine aralıklı süreler ile geliyorlarmış.

Bundan kaynaklı olarak da, eğitim görevlileri arasında da tam bir koordinasyon sağlanamadığından, zaman -zaman sıkıntılı anlar yaşanıyormuş. Öğretim görevlilerinden bazılarının bu olumsuzluğu, Adana Valisi ve Çukurova Üniversitesi Rektörüne taşıyacakları da, Pozantı da konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

BİTMİYOR

Pozantı Meslek Yüksek Okulunun sıkıntısı ve eksiklikleri, bunlarla da bitmiyor imiş. Erkek öğrenci yurdunun olmayışı, tercihleri de etkilemekteymiş. Bu sene, öğrenci ilgisinin fazla olduğu ve üç bölümdeki kontenjanların dolduğu da, değişik kaynaklardan bize iletilen bilgiler arasında yer alıyor.

Geçmiş dönemlerde de yaşandığı gibi, öğrencilerin okula olan ilgi ve tercihleri, yeterli imkanlar sağlanamaması nedeni ile, öğrenciler kayıtlarını dondurarak başka okul arayışı içerisine giriyorlar. Önemli bir eksiklik ise, kayıt dönemlerinde okul yöneticilerinin gerekli tanıtımı yapmıyor olmalarının ise, önemli bir eksiklik olduğu konuşuluyor.

CHP İLÇE BAŞKANI İLGİLENİYOR

Pozantı Meslek Yüksek Okuluna, kalıcı hizmet vererek kapanmasını önleme konusunda, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun, katkılarının büyük takdir gördüğünü öğrendik. Başkan Zeydan Karalar, geçtiğimiz öğretim yılında kız öğrencilerin yurt sorununu ücretsiz hallederek, çok önemli eksikliği giderdi. Aynı şekilde, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun da, halen olmayan erkek öğrenci yurdu için çalışmalarını sürdürmekte olduğu, öğrendiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.

Bir diğer duyumumuz ise, Pozantı Meslek Yüksek Okuluna ait bulunan, tarımsal ve zirai alanların da atıl bırakılarak, yeterli çalışmaların yapılmadığı kamuoyunda konuşulan konular arasında yer alıyor. ( Özel Haber: Taner ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER