1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı Müftülüğü Sosyal Etkinliklerde İLK sırada

Pozantı Müftülüğü Sosyal Etkinliklerde İLK sırada
Bu haber 27 Kasım 2017 - 12:14 'de eklendi ve 805 views kez görüntülendi.

Pozantı Müftülüğü Sosyal Etkinliklerde İLK sırada

Pozantı İlçe Müftülüğüne geçtiğimiz aylarda atanan, Seyfullah Aruk dini öğretilerin yanı sıra, gerçekleştirdiği sosyal etkinlikler ile de, çok yönlü bir Müftü olduğunu da, Pozantı’lı ile paylaştı.Müftü Seyfullah Aruk, özellikle yaz döneminde öğrencilere camii eğitiminin yanı sıra, çeşitli şenliklerle de, gençleri bir araya getirdi. Onlarla maneviyatı, sevgiyi, inancı ve saygıyı aşıladı.

Seyfullah Aruk yaptığı çalışmalarla ilgili olarak da, şu açıklamayı yaptı:

“Adana- Pozantı Müftülüğü olarak, yaz tatilinde cami ve Kuran kurslarına katılan çocukların o dönemdeki, camiye cemaati, kurana namaza, bağlılıklarını devam ettirmelerini sağlamak için, bisiklet kampanyası Pozantı Gençliği ile buluşma şenlikleri, Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörü aracılığı ile, ilçedeki bütün okullardan guruplar halinde, öğrencilerle buluşma, hasta ziyaretleri, şehit ve gazi ailelerine ziyaret, kimsesiz yoksul ve yaşlılara ziyaret gibi, etkinliklerle gençlerimize şefkat, merhamet, iyilik, paylaşım, dürüstlük gibi, hususlarda uygulamalı değerler eğitimi vererek, vatan, millet, bayrak, kuran, ve tüm değerlerimizin varislerini geleceğe hazırlayıp, şuurlu bir gençlik yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Bu doğrultuda, kampanyalarımızdan bir diğeri olan, “ 40 Gün camiye devam eden, gençlere marka bir kol saati ve yanında harçlık” Kampanyamıza, 47 gencimiz iştirak etmiştir. Bundan sonra her Pazar günü sabah saatlerinde, bütün camilerimizden çorbalı çaylı gençlik buluşmaları devam edecektir” dedi.

Bu etkinliklerle ilgili olarak, düzenlenen törende ayrıca, bir konuşmada yapan, İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk, “ Ümmet olarak imanımızdan sonra en büyük değerimizin gençlerimiz olduğunu, onların her şeyin en güzeline layık olduklarını, ancak toplum olarak, çocuklarımıza, gençlerimize, her türlü maddi imkan sağlanırken, onların en önemli ihtiyacı olan, ilgi ve sevgi noktasında gerekli gayret ve hassasiyeti gösterememekteyiz unutmayalım ki, insanın yaşı ne olursa olsun, sevgi ve iyiliğin kölesidir. Şeklindeki konuşması Pozantı kamuoyunda da, büyük bir takdirle karşılandı.

Haber: Hayriye EROĞLU

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER