1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı Müftüsü Seyfullah Aruk: “MAHSUN RAMAZAN”

Pozantı Müftüsü Seyfullah Aruk:  “MAHSUN RAMAZAN”
Bu haber 20 Nisan 2020 - 11:14 'de eklendi ve 756 views kez görüntülendi.

Pozantı Müftüsü Seyfullah Aruk: “MAHSUN RAMAZAN”

Pozantı Müftüsü Seyfullah Aruk, 24 Nisan 2020 Cuma günden itibaren, yaşamaya başlayacağımız Mübarek Ramazan ayının, bu yıl virüs dolayısıyla alınan tedbirlerden dolayı,  Buruk ve Mahzun idrak edileceğine değinerek, gazetemize aşağıdaki açıklamayı yaptı:

TERAVİH EVLERDE

“Üzülerek ifade etmek istiyorum ki bu yıl, söz konusu virüs sebebiyle alınan tedbirlerden dolayı buruk ve mahzun bir Ramazan ayı geçireceğiz. Çünkü camilerimizde her zaman alışık olduğumuz kadın-erkek, çoluk-çocukla neşelenen camilerimiz mahzun kalacak, hep bir ağızdan söylenerek arşı titreten salavatı şerifeler söylenmeyecek, müminler olarak, omuz omuza verip adeta kardeşliğimizin bir sembolü olan namaz safları tutulmayacak,  hayırseverlik ve cömertliğimizin aynası olan büyük iftar sofraları kurulmayacak, camilerimizde okunan mukabeleler okunmayacak… ,

İDRAK EDECEĞİZ.

Ancak her şeye rağmen ümitsizliğe düşmeden, 24 Nisan 2020 Cuma günü idrak edeceğimiz Ramazan ayının; başımızdaki bu sıkıntının kalkması, vatanımız, milletimiz, birlik ve beraberliğimizi koruması için Allah’a her zamankinden daha fazla dua ederek yalvarmalıyız.

Tabi Pozantı Müftülüğü olarak tüm personelimizle bu süreçte, her zaman olduğu gibi yine halkımızın maddi-manevi her türlü yardım ve desteğinde olacağız. Oruç, namaz, zekât gibi her türlü dini konularda Müftülüğümüzü arayarak sorularını sorabilirler. Müftülüğümüzün Telefon Numarası: 0322 581 35 17

Bu vesileyle Ramazan ayının, Pozantımızın güzel insanları başta olmak üzere aziz milletimizin, islam alemi ve tüm insanlığın hidayet, kurtuluş ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederek hayırlı Ramazanlar diliyorum. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER