1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI, ŞEHİDİMİZ SEFA İZBUDAK’IN ATEŞİ İLE YANDI.

POZANTI, ŞEHİDİMİZ SEFA İZBUDAK’IN ATEŞİ İLE YANDI.
Bu haber 16 Nisan 2018 - 10:21 'de eklendi ve 1.008 views kez görüntülendi.

Hain pkk’nın kanlı tuzağı bir ŞEHİT daha aldı.

POZANTI, ŞEHİDİMİZ SEFA İZBUDAK’IN ATEŞİ İLE YANDI.

Bitlis‘te, Pkk’lı teröristlerce araziye tuzaklanan, el yapımı patlayıcının, infilak etmesi sonucu şehit olan, Uzman Çavuş Sefa İzbudak için ilk tören Muş’ da düzenlendi.
Bitlis’ten, Muş‘a getirilen şehit İzbudak için, Muş Hava Meydan Komutanlığında tören düzenlendi. Şehidimizin eşi Emine İzbudak’ı, Muş Valisi Aziz Yıldırım ve askeri yetkililer teselli etti. Şehidimizin 8 aylık, Talha İzbudak isimli bir çocuğu da, olduğu öğrenildi

Buradaki törende, İzbudak’ın öz geçmişi okundu. Ve dua edildi. Ardından, şehidimizin naaşı, askeri uçakla, önce Adana‘ya getirildi. Oradan da, toprağa verilmek üzere, kalabalık bir konvoy eşliğinde, Pozantı’nın Yukarıbelemedik Mahallesine getirildi.

YUKARIBELEMEDİK’DEKİ TÖREN

Bitlis kırsalındaki, terör operasyonları sırasında, PKK’lı teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının, infilak etmesi sonucu, şehit düşen 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Sefa İzbudak için, Pozantı ilçesi, Yukarıbelemedik Mahallesinde düzenlenen törenlerde ailesinin feryat ve figanları yürekleri dağladı.

BAKAN ÇELİK KATILDI.

Cenaze törenine, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı M. Sami Baysal, Millet Vekilleri ile askeri erkan ve vatandaşlar ile kamu kurum temsilcileri katıldı.

Bakan Çelik şehidimizin cenaze töreninde yaptığı konuşmada, ailesi başta olmak üzere, ordumuza milletimize ve devletimize başsağlığı dileğinde bulundu. Bayrağımızı gönderinden indirmek isteyenlerin asla başarıya ulaşamayacaklarını onları kendi düşüncelerinin çirkin bataklığında boğulacaklarını ifade etti. Ve sonrasında, şehidimizin 1.5 sene önce evlendiği eşi Emine, annesi Teslime ve babası Necati’ye başsağlığı diledi.Şehidimizin annesi Teslime ile, eşi Emine, tabutun başına gelerek gözyaşı döktüler. Şehidimizin, 6 aylık olan bebeğini ise, bir kadın asker kucağında taşıdı.

Helallik alınmasının ardından,İl Müftüsü Hasan Çınar’ın kıldırdığı cenaze namazı sonrası cenazesi, Pozantı Yukarıbelemedik Mahallesi Mezarlığında, toprağa verildi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sefa İzbudak, 2015 yılında görev başlaması sonrası bu sevincini, kendi sosyal medya hesabından dostları ve arkadaşları ile paylaşmıştı.

MEVLİTLER OKUTULDU.

Şehidimizin sonsuzluğa uğurlanması sonrası, sonrası, çeşitli kişi ve kurumlar tarafından, mevlitler okutuldu. Allah’dan, rahmet dilenmeye devam edildi.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, tüm şehitlerimiz başta olmak üzere, son olarak toprağa verdiğimiz Sefa İzbudak’ında, mekanlarının cennet olmasını diliyor, başta Yüce Milletimiz olmak üzere, güvenlik güçlerimize, Pozantı’lı hemşerilerimize ve Yukarıbelemedik Mahallesi halkı ile, ailesine başsağlığı dileğinde bulunuyoruz.

Haber: Merkezi

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER