1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI SİYASETİNDE “İKİ YENİ YÜZ”

POZANTI SİYASETİNDE  “İKİ YENİ YÜZ”
Bu haber 02 Ekim 2017 - 11:15 'de eklendi ve 934 views kez görüntülendi.

POZANTI SİYASETİNDE

“İKİ YENİ YÜZ”

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının, 2019 yılında yapılacak olan, yerel ve genel seçimlerin yanı sıra, yürürlüğe girecek olan “ BAŞKANLIK” uygulamasıyla ilgili olarak, verdiği startın ilk hareketliliği, Pozantı’da yaşanmaya başlandı.

“ Partiyi kendi çıkarlarına kullananların yanı sıra, siyasi hizipçilik ile teşkilatı karıştıranlara, hizmet heyecanını yitirenlere “ METAL YORGUNU” olarak benzetip, kendilerinin kenara çekilmesini işaret etmesi siyasette yeni heyecanlara da yol açtı.Bu bağlamda Pozantı’da, açıkça “ BİZ ARTIK SİYASETTE ARTIK VARIZ” sloganı ile yola çıkan isimlerden ikisi Pozantı’nın tanınmış simalarından Yunus Aytekin ve Hayrettin Kıymet oldu.Ak Partinin Pozantı’da kurucu Gençlik başkanı olan ve o tarihten beri de parti çizgisinden ödün vermeyen ve halen, Esnaf Odası Başkanlığını yürütmekte olan, aynı zamanda, Gazeteci ve Matbaacı olan Yunus Aytekin ile, yine Ak Partinin uzun yıllardan beri içerisinde olan, İşadamı Hayrettin Kıymet, bu gençlik harekatının ilk öncüsü oldular.

“ Ak Partiye hizmet, millete hizmet, vatana hizmet, “ SLOGANI” İle parti içerisinde gençleştirmenin öncülüğünü yapan bu ikili henüz görev almamalarına rağmen vatandaşlarla çok sıkı bir iletişim içerisinde olmayı sürdürüyorlar.Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Taner Ünal’ın geçirdiği cerrahi operasyon sonrası,

“ GEÇMİŞ OLSUN” ziyaretine gelen Yunus Aytekin ve Hayrettin Kıymet yaptıkları ortak açıklamada, partimize makam için değil, kuruluşunun temel felsefesi olan, “DEVLETE HİZMET” için varız. Nitekim, bu görüş ışığında tüm vatandaşlarımızın siyasi ayrım yapmadan hizmetindeyiz.” Diyerek hedeflerini açıkladılar.

 

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER