1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SON 6 YILDA İLK DEFA TOPLANDI.

SON 6 YILDA İLK DEFA TOPLANDI.
Bu haber 05 Mart 2017 - 11:37 'de eklendi ve 1.010 views kez görüntülendi.

Yaklaşık 2011 yılından sonra yapılmayan İlçe İdare kurulu toplantısı aradan geçen 6 yıllık süre sonrası Pozantı Kaymakamı Taner Tengir’in talimatı ve sonrasında başkanlığı altında Orman İşletmesinde bir araya geldi.

Pozantı Belediye Başkanı Sami Baysal’ın yanı sıra kamu kurum kuruluş temsilcileri daire müdürleri sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katıldığı toplantı da açış ve sunum konuşmasını Kaymakam Taner Tengir yaptı.

Kaymakam Tengir konuşmasında bu toplantıların hizmetlerin yerine getirilmesi vatandaşların sorunlarının masaya yatırılması açısından son derece önemeli olduğunu bundan böyle yapılacak olan bu toplantılara katılımcıların hazırlayacakları bir raporla gelimlerini belirtti.

KAPINIZ AÇIK OLACAK

Kaymakam Taner Tengir özellikle Kamu Kurum ve Daire amirlerine hitaben yaptığı konuşmada gerek kendilerinin ve gerekse de kendilerine bağlı birimlerinin oda kapılarının mutlaka açık olması gerektiğini. Vatandaşların bu kurumlara geldiklerinde kapalı kapılar ile karşılanmaması gerektiğini üstüne basa, basa, vurguladı.

DAHA FAAL HALE GELECEK

Kaymamak Taner Tengir’in girişimleri, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın desteği ile adı gibi dört yıldır kapalı bulunan Spor Salonun hizmete girmesi İlçe de sosyal aktiviteler yönünden de hareketliliği başlattı.

Tengir kapalı spor salonun daha faal hale getirilmesi sosyal aktivitelerin sayılarının artırılmasını konusunda İlçe Gençlik ve Spor Müdürüne talimat verdi.

SAĞLIK TARAMASI

Kaymakam Taner Tengir düzenlediği İLK İlçe İdare Kurulu toplantısında sağlık konularına da değindi. Ve Aile hekimlerinin okulları ziyaret ederek öğrencilerin sağlık taramasından geçirilmelerini olası bir hastalığın tespitinde aileleri ile temas kurularak bilgi alışverişinde bulunulmasını kendisinin de bu gelişmelerden mutlaka haberdar edilmesini istedi. yapmalarını

PROJE SUNULDU.

İlçe İdare Kurulunun bu ilk toplantısında bir başka “ İLK’e” Daha imza atıldı.

Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal Adana istikametinden Akçatekire giriş gişelerinin yaz aylarında çok sıkışmaya neden olduğunu bunun da uzun araç konvoyları oluşmasını tetiklediğini bu olumsuzluğun çözümü için Karayollarının desteğine ihtiyaç olduğunu belirterek çözümü konusu için Tengir’e hazırlanan   projeyi sundu.

Haber: Suat Hayri AKARÇAY

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER