1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA AŞURE GÜNLERİ

POZANTI’DA AŞURE GÜNLERİ
Bu haber 25 Eylül 2019 - 16:58 'de eklendi ve 708 views kez görüntülendi.

POZANTI’DA AŞURE GÜNLERİ

Mübarek Aylarımızdan ve günlerimizden biri olan Aşure Günü, Pozantı’da  da Dualarla anıldı.Pozantı İlçe Müftülüğünce, Merkez Camii önünde  düzenlenen Aşure  etkinliğinde  Namazdan çıkanlara, Kaymakam Muammer Sarıdoğan ve İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk tarafından Aşure ikram edilerek dualar yapıldı.

TEK SİYASİ ÖRGÜT CHP OLDU.

Muharrem Ayının manası olan Aşure etkinliğini, Pozantı da tek gerçekleştiren siyasi kuruluş,  20 Eylül 2019 Cuma gününe kadar, CHP İlçe Örgütü oldu.

EROĞLU VE EŞİ

Cumhuriyet Halk Partisi  İlçe Başkanı ve  Pozantı Belediye  Başkan Adayı Şenol Eroğlu, eşi Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu, partili kadınlar, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili -partisiz isimin katıldığı Aşure etkinliğine katılanlar, ilçe binasına sığmadı. Atatürk ve Gençlik Caddelerine taştı.İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun, günün anlam ve önemini belirten duygusal konuşması sonrası, Hoca Mustafa Efendinin, Kur-an Tilaveti İlçe  Binasının dışında, Gençlik ve Atatürk Caddelerinde de dalga – dalga  yankılandı. Ve dinleyenleri coşturdu.

DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Zaman- zaman, Atatürk Caddesindeki trafiği de etkileyen kalabalık arasında, dikkat çekenler arasında, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Özgür Gören, Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Zamir Kalas’ın yanı sıra,  MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, Pozantı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi MHP’li Durmuş Taşpınar, Ülkü Ocakları Başkanı Şaban Adıgüzel, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile, CHP’nin Belediye Meclis Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı da  hazır bulundular. Aşure etkinliği daha sonra devam eden sohbetlerle sonuçlandı.

( Haber: Hayriye Eroğlu)

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER