1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA CORONA MÜCADELESİ

POZANTI’DA CORONA MÜCADELESİ
Bu haber 16 Mart 2020 - 8:52 'de eklendi ve 905 views kez görüntülendi.

POZANTI’DA CORONA MÜCADELESİ  

Pozantı Belediyesi,  Corona Virüsü ile ilgili yaptığı mücadele ilgili olarak, aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“ Virüsle ilgili pankartlar, İlçe Merkezinin farklı noktalarına  asıldı. Belediye olarak halkımızdan beklentimiz hem kendi sağlığımız, hem de çevremizin sağlığı için, dikkatli olunmasıdır. Kurallara uyalım. Bireysel temizlik kadar, çevre ve ev temizliğimize dikkat edelim. Tokalaşmayalım. Olur -olmaz kucaklaşmayalım. Bu, toplum sağlığı açısından hepimizin sorumluluğudur.

İlçemizde bulunan, halka açık umumi tuvaletlerde, korona virüsü tehdidine karşı, temizlik çalışmaları üst seviyeye çıkartılmıştır. Belediye personellerimiz, hazırlanan özel ilaç ve dezenfektasyonlarla, WC içerisindeki kapı duvar her yeri temizlemektedirler.

 Pozantı Belediyesi olarak, 25 gün önce tüm okullara ve kurumlara dağıttığımız dezenfektanları, Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, kaldığı yerden dağıtmaya devam etmektedirler.

Türkiye’yi de tehdit eden Korona Virüsüne karşı, belediyemizce çeşitli önlemler alınmış olup, özel olarak yaptırdığımız dezenfektanlar, okullarımıza önceden dağıtılmıştır. Ayrıca, belediye ulaşım araçları da, aynı şekilde dezenfektan edilmeye devam olunmaktadır.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER