1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA CORONA YAYGINLAŞIYOR

POZANTI’DA CORONA YAYGINLAŞIYOR
Bu haber 28 Haziran 2021 - 10:19 'de eklendi ve 663 views kez görüntülendi.

Kaymakam Akduman’dan Uyarı:

POZANTI’DA CORONA YAYGINLAŞIYOR

Virüs salgının azalmaya, kısıtlamaların ise, yavaş- yavaş gevşetilmeye başlaması, Pozantı’da virüsün yayılmasına sebep oluyor. Aşılamanın, aralıksız devam ediyor olmasına rağmen, corona salgının önlenemiyor olması ilgili, nasıl bir tedbir alınacağı da merakla Bekleniyor.

Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, bu olumsuz gelişme karşısında, hoparlör aracılığı ile yaptırdığı  duyuru anonsunda,  vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirterek, kendilerini uyardı.

ARTIYOR

Kaymakam Akduman, vatandaşların hiçbir şekilde maskesiz  sokağa çıkmamalarını, mesafe ve sosyal kurallara uyulması gerektiğini belirtti. Aksi takdirde, kabahatler kanunun 32. Maddesi uyarınca, cezai işlem başlatılacağını da ifade etti.

Sanal ortamdan yapılan paylaşımlarda ise, Alay Yolu ve Zafer Mahallesi başta olmak üzere, D/750 Karayolu üzerinde ve civarında, virüs salgının işareti olan, kırımızı rengin giderek arttığı  dikkat çekiyor.

YAYLACILAR

Okulların tatile girmiş olması, Çukurova’daki yaylacıların, Akçatekir ve Boğaz Mahallerine olan göçünü de, hızlandırdı.  Kalabalıklar halinde gelen yaylacıların, beraberinde virüs taşıyıp taşımadıkları ise, belli değil. Ancak, Pozantı da birden -bire baş gösteren corona  salgının genişliyor olması, tedirginlik yaratmaya başladı.

SIKLAŞTIRILMALI

Pozantı’da, Pazartesi gün Zafer Mahallesinde, Cuma günleri ise Atatürk Kültür Merkezi civarına kurulan semt pazarlarında, yaylacıların gelmesi ile birlikte, yoğunluğun artacağı da, kaçınılmaz bir gerçektir.

Oluşacak böylesi kalabalık bir ortama, giriş – çıkışlarda tedbir alınmaması ve kontrol yapılmaması halinde virüsün, salgının ilk günleri gibi etkili olacağı ve  can kayıplarını da beraberinde getireceği, önlenemez hale gelecektir.

Vatandaşların, kontrol sorumluğunun, Pozantı Belediyesinde olması bu kurumun, salgının yayılmaması konusunda, alacağı önleyici ve hijyenik tedbirlere bağlı olacaktır. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER