1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA DA ELLER SEMAYA KALDIRILDI DUALAR ŞEHİTLERİMİZE GÖNDERİLDİ.

POZANTI’DA DA ELLER SEMAYA KALDIRILDI  DUALAR ŞEHİTLERİMİZE GÖNDERİLDİ.
Bu haber 17 Temmuz 2023 - 10:17 'de eklendi ve 440 views kez görüntülendi.

15  Temmuz’un 7. Yıldönümü Anıldı.

 POZANTI’DA DA ELLER SEMAYA KALDIRILDI  DUALAR ŞEHİTLERİMİZE GÖNDERİLDİ.

Ülkemizin geleceğinin karartmak uğruna düzenlenen, hain feto kalkışmasının başta Yüce Milletimiz olmak üzere, Türk Silahları Kuvvetlerimizin ve Güvenlik Güçlerimizin Canlarını verip  Şehitlik Mertebesine ulaşarak, Kanlarını döküp Gazilik ünvanına kavuşarak, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaptıkları müdahale sonucu, bu hain kalkışma önlenerek, Ülkemizin Aydınlık geleceğinin devamı da  sağlanmış oldu.

ANI TÖRENLERİ

Bu onurlu günün 7. Anı Yıldönümü günü olan 15 Temmuz 2023 Cumartesi gün, tüm Yurtta yapılan törenlerle yeniden yaşandı. Şehitlerimiz anıldı. Aileleri ziyaret edildi.

Camiler de  Kur-an ve Mevlit okundu. Hatim duaları yapıldı. Ve ulus olarak tüm Şehitlerimizi olduğu gibi, 15 Temmuz Kahramanlarımızda, bir kere daha yürekten anıldı.

POZANTI’DAKİ TÖRENLER  

Başarısız darbe girişiminin 7. Anı Yıldönümü olan 15 Temmuz 2023 Cumartesi gün,  Pozantı da bir dizi etkinlik yapıldı. Pozantı Merkez Caminde Mevlid-i Şerif okundu.  Pozantı İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi  Dua yaptırdı. Aynı gün, Pozantı Şehitliği ziyaret edildi. Merkez Camii İmamı İdris Nuroğlu tarafından Kur-anı Kerim  okundu.  İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi  tarafından  burada da dualar okundu. Aynı gün Akşam Atatürk Kültür Merkezinde  devam edilen törenlerde,  Saat 21.00’de bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi sonrası, Pozantı Miraç Camii Hatibi  Ahmet Suçi tarafından, Kur-anı Kerim Tilavetini  sinevizyon gösterisi takip etti.

Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut, günle ilgili bir konuşma yaptı. Fındıklı Hz. Ömer Camii İmam Hatibi Abdullah Işık tarafından Şiir okundu. Pozantı Müftülüğü İlahi Gurubu tarafından İlahiler söylendi.  Günün anlamına uygun sinevizyon gösterimi yapıldı.  Pozantı Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Sefa Güçlü tarafından, Kahramanlık Türküleri okundu.  Saat 24.00 sularında,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının konuşması Türkiye genelinde olduğu gibi, Pozantı da da,  sinevizyon aracılığı ile izlendi. Saat 00.13’de Selaların okunması ile, Anı Yıldönümü sonlandırıldı. Gazetemizin baskı saatine yetişmediğinden dolayı Anı Etkinliklerini Fotoğrafsız olarak kullanıyoruz. ( Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER