1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA İLETİŞİMİN ADI “AYKUT”

POZANTI’DA İLETİŞİMİN ADI “AYKUT”
Bu haber 09 Temmuz 2018 - 9:56 'de eklendi ve 2.007 views kez görüntülendi.

POZANTI’DA İLETİŞİMİN ADI “AYKUT”

Dünyada, iletişim ağı her geçen gün daha da sık örüldüğü gibi, Fiber Optik kanallar aracılığı ile, internetlerin iletişim hız dereceleri, akıl almaz bir şekilde gelişmektedir.

Dünya da, en fazla İnternet ve GSM telefon kullanıcıları arasında, ilk sıralarda bulunan Ülkemizde, iletişim her geçen gün ağırlık kazanan, katma değeri yüksek bir sanayi kolu olarak da, dikkat çekmektedir.

Pozantı’da da bu gelişme, Büyükşehirlerdeki teknik olanakları aratmayacak şekilde, pazar payındaki yerini devamlı yükseltmektedir. Atatürk Caddesi üzerinde, İş Bankası karşısında bulunan “AYKUT İLETİŞİM” sanal ortam teknolojisini, en gelişmiş şartlarda uygulayan, işyeri olarak tercih edilme farklılığına sahip olduğunu, hizmetleri ile ispat ediyor.

Aykut- İhsan Kapuz kardeşlerin, “AYKUT İLETİŞİM” adı altında, faaliyete soktukları bu merkezde, Türkcell, Vodafon, Türk Telekom ana bayii olarak hizmet vermekte olan, Aykut İletişimde ayrıca, ikinci el cep telefonları alınıp satıldığı gibi, her marka ve model KVK garantili, sıfır cep telefonları da, yine tercih edilen, satış ürünleri arasında yer alıyor.Fatura ve Kredi kartı ödeme merkezi olarak da, hizmet vermekte olan Aykut İletişimde ayrıca, bilgisayar malzemeleri de, satıldığı gibi, teknik servis olarak da hizmet veriyor.

Pozantı Merkezinin yanı sıra, Kamışlı Mahallesi Merkez Camii yanında hizmet vermekte olan, Aykut İletişime, Kamışlı için 0322 589 84 82 Nolu telefonlardan ulaşılacağı gibi, Merkez de dahil olmak üzere, 0544 816 99 99 / 0322 589 84 82 Nolu telefonlardan bilgi alınabileceği belirtildi.

HABER : Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER