1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMADI

POZANTI’DA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMADI
Bu haber 20 Aralık 2021 - 13:09 'de eklendi ve 519 views kez görüntülendi.

POZANTI’DA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMADI

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı,  İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında, Pozantı’da da çalışmalar devam ettiriliyor.   

Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, web sitesinden yaptığı paylaşımda programla ilgili, aşağıdaki görüşlere yer verdi:

“Bakanlığımızın başlattığı, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinatörlüğünde sürdürülmekte olan, “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında, ilçemizdeki tüm okullarımıza, kütüphanelerimiz kuruldu. Böylesi önemli bir konuya duyarlılık göstererek, kitap bağışı konusunda desteklerini esirgemeyen, velilerimiz ve hayırsever vatandaşlarımız, kitaplarımızı okullarımızla buluşturdu.  

Kütüphanelerimizin kurulmasında, bizlere desteğini esirgemeyen  Adana İl Milli Eğitim  Müdürümüz Sayın Yaşar Koçak ‘a, Müdür Yardımcısı  Sayın Murat Sert’e, Şube Müdürü Sayın  Fehmi Haytaoğlu’na ve çok değerli velilerimize teşekkür ederiz. Tüm okullarımıza, öğrencilerimize ve Pozantı’lı Hemşerilerimize, hayırlı olsun.” Dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER