1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA MOTOSİKLETTEN KAÇAK TARİHİ ESER ÇIKTI

POZANTI’DA MOTOSİKLETTEN KAÇAK TARİHİ ESER ÇIKTI
Bu haber 17 Temmuz 2023 - 10:21 'de eklendi ve 349 views kez görüntülendi.

POZANTI’DA MOTOSİKLETTEN KAÇAK TARİHİ ESER ÇIKTI

Yurdumuz, ilk çağlardan beri tarihin derin izlerini taşıyan eserlerle dolu. Bu yüzden de hazine avcıları ve kaçak  tarihi eser kazısı yapanlar eksilmiyor.  Pozantı, çok önemli bir geçiş güzergahı üzerinde bulunmasından dolayı da, güvenlik güçlerinin  burada yaptıkları kontroller de  çok önemli kaçak tarihi eserler ele geçiriliyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Adana İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Pozantı da yaptıkları denetimlerde şüphe üzerine bir motosiklet durdurdular. Yapılan aramada, motosiklet sürücüsünün çantasında, 96 adet roma, bizans ve osmanlı dönemlerine ait gümüş, bronz sikke, obje, 8 adet Roma dönemine ait gümüş yüzük, 2 adet ruhsatsız tabanca, 14 mermi ele geçirildi. Şahıs gözaltına alınarak, hakkında adili işlem başlatıldı. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER