1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA SİYASET BEKLEME DÖNEMİNDE

POZANTI’DA  SİYASET BEKLEME DÖNEMİNDE
Bu haber 21 Aralık 2023 - 11:07 'de eklendi ve 375 views kez görüntülendi.

Adaylık sessizliği ve beklentisi devam ediyor…

POZANTI’DA  SİYASET BEKLEME DÖNEMİNDE

Tecrübeli denizciler, durgun havaları ve denizin sakin olduğu zamanları asla sevmezler.  Nedeni ise, “VİRA” diyemedikleri için, yelkenlerini açamazlar. Beklemekten bunalırlar. Üstlerine çöken ağırlığın altında gözleri ufukta, rüzgarın esmesini ve denizin dalgalanmasını beklerler.

Bilirler’ki, kıyıda başlayan bu hareketlilik ve esmeye başlayan rüzgarlarla birlikte, tayfalar “YELKENLER FORA” diyerek şişen yelkenlerinin gücü ile, dalgaların üstünden seke- seke “PUPA” yelken açık denizlere doğru yol almaya başlarlar.

SİYASET

31 Mart yerel seçimlerine, artık günler sayılmaya başlandı. Belediye Başkanlıkları  olmak üzere, Meclis Üyelilerini de bekleyenlerin üstüne, her geçen gün bir ufunet çöküyor. Uykuları kaçıyor. Ne vira, ne de yelkenler fora diyemedikleri için, siyasette “pupa yelken” açamamanın hasreti ile yanıyorlar.  Pozantı da yelkenlerin siyasi rüzgar alamıyor olması, Cumhur İttifakı ile CHP’deki Başkan Adaylıklarının belirsizliği, iki partide de sessizliği ve yanı sıra da, diğer bazılarının da beklentisini  devam ettiriyor.

Partilerin Genel Merkezlerinin aday açıklama konusundaki kararsızlıkları, aday isimlerinin belirsizliği, bu haftada da  devam edecek gibi  görülüyor.  En büyük merak ise, seçimin kaderini belirleyecek olan, seçmende oluyor.

Çok aday adaylı Cumhur İttifakında Mustafa Çay’ın, CHP’de ise aynı şekilde Şenol Eroğlu’nun adlarının, ilk planda telaffuz ediliyor gibi görünmesine rağmen, her iki isminde  Genel Merkezleri tarafından kesin olarak açıklanamaması, ise  bu ikisinin aleyhine işliyor.

LİMAN

Partileri tarafından aday olarak açıklanan Deva Partisinden M. Emin Kaya ile, İyi Partiden Adem Aydın, seçmen bazında çalışmalarını şimdiden başlattılar. Cumhur ve CHP kanadında ise aday hedefliği meçhul. Yazımızı  ise, yine bir denizci deyimi ile sonlandırıyoruz:

“ GİDECEĞİ LİMANI BİLMEYEN GEMİYE HİÇBİR RÜZGARDAN HAYIR GELMEZ.”  ( Tamer Ünal)  

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER