1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE

POZANTI’DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE
Bu haber 01 Ekim 2018 - 9:47 'de eklendi ve 755 views kez görüntülendi.

POZANTI’DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE

MOBİL UYGULAMA SEFERBERLİĞİ

Adana’nın, Pozantı ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda, uyuşturucu ticareti yaptığı saptanan 3 kişi yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, bir süredir takip ettiği Ç.Ü., H.H.G., M.Ü ve O.T. , uyuşturucu ticareti yaptıkları esnada, yapılan operasyon sonucu yakalandılar. Üzerlerinde, çok miktarda uyuşturucu hap ve bir miktar para ile yakalanarak gözaltına alındılar. Emniyetteki işlemlerin ardından, mahkemeye çıkarılan Ç.Ü. ve O.T. tutuklanarak, Pozantı M Tipi Kapalı Cezaevi’ne götürülürken, H.H.G ve M.Ü ise serbest bırakıldı.

ASLİ GÖREVİMİZ

Tüm dünyada olduğu gibi, Ülkemizde de uyuşturucu kullanım yaşı, çok aşağılara kadar düşmüş durumda. Özellikle, okul önlerinde torbacılık adı altında satış yaparak, yetişmekte olan nesli uyuşturucu ile, beyinlerini yıkayarak onların geleceklerini karartan, bu insan dışı yaratıklara karşı,   çocuklarımızın ve gençlerimizin, geleceğini korumak ve sağlıklı nesiller yetişmesi açısından, mücadele etmek, hepimizin asli görevleridir.

MOBİL UYGULAMA

Pozantı’ya , yaklaşık on beş gün önce atanan, Mehmet Soylu güvenlik güçlerinin yaptığı, uyuşturucu operasyonunu büyük destek verdi ve yeni bir uygulamayı başlattı. Kaymakamlık sitesinden yapılan açıklamada, bu uygulama ile ilgili, şu bilgiler verildi:

“ Uyuşturucu ile mücadelede, mobil uygulama projesi kapsamında vatandaşlarımız; “Uygulamayı Apple Store ve Google Play Store’ den telefonlarına indirerek, önce sisteme kayıt olacaklardır.

Uyuşturucu, satışı ve kullanımı ile ilgili, herhangi bir olay gözlendiğinde, vatandaşlarımız bu uygulama ile, bildirimlerini en kısa sürede yapabileceklerdir. Bildirimi yapanların, sadece telefon numaraları görünecek olup, bu sayede konum belirlenerek, en yakın yerdeki polis ekipleri, bu uyuşturucu satıcılarına anında müdahale edebileceklerdir.

Bildirim yapanın, kimlik bilgileri kesinlikle gizli kalacak ve soruşturmanın hiçbir aşamasında, üçüncü kişiler tarafından, kesinlikle bilinmeyecek olup, böylece zehir tacirlerinin etrafındaki çemberi de, hep birlikte daraltmış olacağız.” Uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Sosyal farkındalık olması sebebi ile, uygulamanın tüm vatandaşlarımızca, cep telefonlarına yüklemeleri ve herhangi bir olay gözlendiğinde, uygulama ile gerekli bildirimin yapılması, önem arz etmekte olup, Vatandaşlarımıza ve Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.”

MECLİSDE

Uyuşturucu ile yapılmakta olan, bu kadar mücadeleye karşın mecliste görüşülmekte olan af tasarısından, torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarının, af kapsamına alınması halinde sokaklar, yeniden binlerce uyuşturucu satıcısı ile dolacak ve bunların geçim kaynağı haline gelen, bu insanlık dışı uyuşturucu satışı da, Ülke genelinde yeniden hız kazanmış olacaktır. Önerimiz, görüşülmekte olan af yasası tasarısında, başta uyuşturucu satıcıları olmak üzere, gasp ve benzeri topluma zarar veren suçlar af kapsamından çıkarılmalıdır.

Haber Merkezi

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER