1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA “ YAZ” HAREKETLİLİĞİ

POZANTI’DA “ YAZ” HAREKETLİLİĞİ
Bu haber 23 Temmuz 2018 - 10:32 'de eklendi ve 894 views kez görüntülendi.

Trafik Polisinin Gayretine Vatandaş Duyarsız

Adana’da, sıcakların tavan yapması ile birlikte, vatandaşlarda soluğu yaylalarda ve denizlerde almaya başladı.Çukurova’nın, yayla merkezi konumunda olan Akçatekir, Pozantı ve Boğaz Mahallerinde, nüfus büyük bir artış gösterdi. Bunun sonucu olarak da,Pozantı Belediyesinde, temizlik ekipleri başta olmak üzere, diğer birimlerde de çalışma temposunu artırdı.Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, günün çok büyük bir bölümünü, alt yapı   çalışmalarını, yerinde incelemesinin yanı sıra, başta ilçe esnafı olmak üzere, belediye görevlilerine de, yaylacı vatandaşlara karşı, ilgi ve alaka gösterilmesini, yabancılara yardımcı olunarak, nazik davranılması konusundaki, ikazları da yerine getiriliyor. Belediye Zabıtasının, başta Pazar esnafı olmak üzere çarşı dada, sık aralıklarla dolaşması, esnafa karşı uyarıcı tavırları da Pozantı da, yaz hareketliliğinin sakin geçmesinde, önemli etken oluyor.

VATANDAŞ DUYARSIZ

Ağustos ayı sonuna kadar, sürecek olan bu yaz hareketliliğinde, en fazla sıkıntısı hissedilen ise, trafik karmaşası oluyor.İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Ekiplerinin, devamlı anonslar yaparak, özellikle Atatürk Caddesindeki işyerleri önündeki araçların, kaldırılması için yapılan ancak, yeterli karşılığını bulamayan anonsların yanı sıra, yaylacılarında alışveriş için, araçlarını Atatürk caddesine park etmeleri, trafik karmaşasını daha da artırıyor.

Bu konuda, Pozantı’lı esnafın bir kısmının da, araçlarını kendi işyerlerinin önüne park etme alışkanlıklarını sürdürmesi, zaten dar olan caddenin, adeta kullanılamaz hale gelmesindeki, duyarsız tavırları da, eleştirilere sebep oluyor.

Haber: Hayriye EROĞLU

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER